تهران - ایرنا- ۱۶۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای از عوامل سریال گاندو که در ایام نوروز ۱۴۰۰ پخش و بعد ادامه آن متوقف شد، قدردانی کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «ناصر موسوی لارگانی» در نشست علنی روز چهارشنبه  مجلس شورای اسلامی، بیانیه ۱۶۰ نفر از نمایندگان در قدردانی از  عوامل سریال «گاندو ۲» را قرائت کرد که در این بیانیه آمده است: در ایام نوروز شاهد پخش یک مجموعه تلویزیونی ساخته شده براساس تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) برای شناسایی، مقابله و خنثی سازی با پروژه نفوذ بودیم. این مجموعه تلویزیونی با نام «گاندو» مخاطبان چند میلیونی پیدا کرد که لازنم لازم است به تمام دست اندرکاران ساخت این مجموعه جذاب که فقط گوشه کوچکی از جریان نفوذ را به نمایش گذاشت، دست مریزاد می گوییم. مجموعه‌ای که به مثابه آب در لانه مورچگان عمل کرد، تا جایی سرانجام حملات تخریبی به عوامل ساخت و بازیگران، مانع ادامه پخش آن شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: علی رغم توقف پخش، اما همین چند قسمت پخش شده، مشتی نمونه خروار بود. البته تلنگری بر همه ما است که چرا مقام معظم رهبری پیوسته از خطر نفوذ دشمن سخن می‌آورند، از جمله دی ماه سال ۱۳۹۴ در دیدار ائمه جمعه، هشداری صریح و پیشگیرانه دادند و گفتند یک مسئله، مسئله نفوذ است. مسئله نفوذ را در قضیه برجام و پس از برجام مطرح کردیم، این خیلی مسئله عجیب و خیلی مسئله مهمی است، کسانی که در مسائل گوناگون دسترسی به اطلاعات دارند، خوب می‌دانند که چه دامی برای کشور گسترانده‌اند یا می خواهند بگسترانند. برای نفوذ در حسن و حصار اراده و فکر و تصمیم ملت ایران، با انحای مختلف تدابیر و سیاست‌ها و توطئه ها؛ این الان در جریان است. عناصر نفوذی مثل موریانه از داخل می‌جود و پایه‌ها را سست می‌کند و فرو می‌ریزد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه قرائت این بیانیه افزود: ملت در مجموعه تلویزیونی گاندو به صراحت دیدند که پروژه نفوذ بسیار فراتر از موضوع جاسوسی به نفع دشمن و در واقع هدف نهایی‌اش دلسرد کردن مردم از انقلاب و آرمان هایش با بکارگیری آخرین روش‌ها و تکنولوژی‌های ساخته شده در کارگاه‌های فوق سری سازمان‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و سایر مراکز جاسوسی غرب است.

۱۶۰ نماینده مجلس در ادامه این بیانیه تصریح کردند: همان که مقام معظم رهبری باز هم درباره آن هشدار دادند و اعلام کردند هدف از نفوذ، جریانی که مهم تر از نفوذ موردی است، تغییر باورها، تغییر آرمان‌ها و تغییر نگاه است. به گونه‌ای  که مسوول مورد نفوذ همانطوری فکر کند که همان آمریکایی نگاه می کند. علی رغم این هشدارها اما متاسفانه طی چند سال اخیر شاهد تبعات و پیامدهای سنگین آثار نفوذ در کشور مخصوصاً در حوزه اقتصاد بودیم.

در ادامه این بیانیه عنوان شده است: مجموعه تلویزیونی گاندو کیفرخواستی مستند علیه همین نگاه بود، نگاهی که حتی مشکل آب خوردن ملت را هم خارج از کشور جستجو می کرد. نگاهی خودباخته که شأنی برای توانایی جوانان برومند در داخل قائل نیست و بر این تصور باطل است تا کدخدا نخواهد، اتفاقی نخواهد افتاد.

این نمایندگان مجلس بابیان همدردی خود با مردم برای مشکلات اقتصادی، تصریح کردند: تمام تلاشمان را برای کاهش مشکلات با الگو قراردادن نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری که سال "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" نامیدند، به کار خواهیم گرفت، اما بدانید ریشه مشکلات کجاست، چه جریانی و با چه انگیزه ای بر سر راه بالندگی این کشور مانع می سازد.