به گزارش ایرنا از روز چهارشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ نادر مرادی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر دپو مقادیر زیادی بستههای قهوه و شکلات خارجی تاریخ مصرف گذشته در یک واحد صنفی در حوالی خیابان وصال شیرازی بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات اولیه مشخص شد که متصدی واحد صنفی، با جعل تاریخ کالاهای قاچاق آنها را در بازار مصرف توزیع می کرد و در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
معاون نظارت بر اماکن عمومی تهران با اشاره به اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد و روز گذشته ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی به همراه کارشناسان غذا دارو و دانشگاه علوم از این واحد صنفی بازدید کردند، ادامه داد: در بررسیهای از این واحد صنفی ۴۱ هزار بسته شکلات و قهوه خارجی، ۳۲۴ عدد بیسکوئیت خارجی و ۷۹ عدد ادکلن همگی تاریخ مصرف گذشته و قاچاق کشف شد.
این مقام انتظامی افزود: در بررسیهای بیشتر از این مکان، تجهیزات چاپی برای درج و ثبت تاریخ جعلی کشف و در این رابطه متصدی واحد صنفی دستگیر شد.
وی با بیان اینکه متهم پس از تحقیقات تکمیلی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: با دستور قضائی این واحد صنفی تا اطلاع ثانوی پلمب شد.
کشف مواد غذایی قاچاق در پایتخت
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۳۰۰ میلیون تومان مواد غذایی قاچاق توسط معاونت مبارزه با قاچاق کالا وارز این پلیس خبر داد.
سرهنگ علی ولیپور گودرزی بیان داشت: ماموران معاونت مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی در رصد های اطلاعاتی به دست آوردند مالک انباری در خیابان خیام مقداری کالاهای قاچاق با استفاده از خودروهای شوتی و اتوبوسها به داخل انبار کالا انتقال داده و دپو کرده است.
وی افزود: با شناسایی هویت مالک انبار کالا، روز گذشته تیمی از کارآگاهان به نشانی اعلامی اعزام و در بررسی های اولیه مقدار فراوانی مواد غذایی قاچاق کشف کردند.
این مقام انتظامی گفت: مالک انبار کالا به قاچاق بودن مواد غذایی مکشوفه معترف شد و کالاهای کشف شده فاقد بارنامه و مجوزهای قانونی است.
وی اعلام کرد: در بررسیهای بیشتر ۲ هزار و ۵۸۷ بسته آدامس، پنج هزار و ۴۹۵ عدد کمپوت، هشت هزار و ۴۶۰ بسته پودر خوراکی، هفت هزار و ۷۰۴ عدد پشمک خوراکی و ۱۱۷ لیتر روغن ذرت قاچاق کشف شد.
گودرزی خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۳۰۰ میلیون تومان اعلام کردند و در این رابطه مالک انبار کالا دستگیر شد و برای تحقیقات تکمیلی به پایگاه جنوب این پلیس انتقال یافت.
وی همچنین به کشف محموله خشکبار خارجی مغز گردو قاچاق به ارزش ۲۱۵ میلیون تومان در کهریزک اشاره کرد و گفت: کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری در جاده قدیم تهران - قم در محدوده کهریزک، به یک دستگاه نیسان به ظن حمل کالای قاچاق مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از نیسان مذکور یک تن و ۶۵۰ کیلوگرم محموله خشکبار خارجی شامل "مغز گردو" قاچاق کشف کردند و در این رابطه یک نفر دستگیر شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اضافه کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش تقریبی این محموله ۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
گودرزی با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با قاچاق کالا و ارز از شهروندان، درخواست کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
کلاهبرداری با رسید جعلی
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی اعلام کرد: کلاهبردار حرفهای که با رسید جعلی از مال باخته کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.
سرهنگ کارآگاه سید علی شریفی بیان داشت: پانزدهم دی ماه سال گذشته پروندهای از کلانتری ۱۶۴ قائم با موضوع کلاهبرداری به دادخواهی شخصی به اسم "نادر" برای رسیدگی تخصصی و کشف جرم به پایگاه یکم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی افزود: شاکی در تحقیقات به عمل آمده اظهار داشت پانزدهم مهر ماه سه کارتن دستکش لاتکس برای فروش در فضای مجازی آگهی کردم که شخصی ناشناس طی تماس تلفنی مدعی خرید دستکشها را داشت. من هم از طریق تاکسی کالای مربوطه را برای وی ارسال و از طریق واتساپ رسیدی برای من ارسال و اعلام کرد مبلغ حدود ۳۰ میلیون تومان ثمن معامله را واریز کرده است که پس از بررسی متوجه شدم رسید ارسالی جعلی و وجهی به حسابم واریز نشده است.
رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی ابراز داشت: به محض وصول پرونده به این یگان اقدامات پلیسی و اطلاعاتی در راستای شناسایی مجرم کلاهبردار انجام و با تلاش کارآگاهان دایره مبارزه با کلاهبرداری پس از بدست آمدن سر نخهای لازم هویت فرد کلاهبردار که امیر نام داشت شناسایی شد.
این مقام انتظامی اضافه کرد: با شناسایی هویت امیر و کشف رد پای وی در بزه کلاهبرداری، کارآگاهان در گام بعدی مخفیگاه او را در صادقیه کشف کردند و در یک عملیات پلیسی ضمن دستگیری، وی را به پلیس آگاهی انتقال دادند.
شریفی ادامه داد: امیر در بررسیهای پلیسی به بزه انتسابی اعتراف و در استعلام های لازم، مشخص شد متهم سابقه دار بوده و یکی از محکومیتهایش هفت سال حبس و ۶۰ میلیون تومان جزای نقدی از مراجع قضائی استان کردستان است.
این مقام انتظامی افزود: با کشف جرم و اعتراف صریح مجرم به بزه انتسابی پرونده به دادسرای مربوط ارسال و متهم با صدور قرار مجرمیت روانه زندان شد.
ادعای سرقت برای تسویه حساب مالی
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران از کشف پروندهای خبر داد که شاکی به بهانه اختلاف حساب اموالی با متهم، اموالش را مخفی و ادعای سرقت کرده بود.
سرهنگ کارآگاه علی کنجوریان بیان داشت: نهم اسفند ماه سال گذشته پروندهای با موضوع سرقت از کارگاه تولیدی پوشاک به دادخواهی یکی از شهروندان در کلانتری ۱۲۸ تهراننو تشکیل و با دستور قضائی پرونده به پایگاه ششم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی افزود: پیرامون موضوع از شاکی پرونده تحقیق و وی اظهار کرد، دارای کارگاه تولید پوشاک هستم و ۲ نفر به نامهای امیر و نسرین به عنوان خیاط و کارگر چرخ کار در کارگاه و مجموعه مشغول به کار و فعالیت هستند.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران ابراز داشت: شاکی ادامه داد، در طول مدت حضور نسرین، پدرش به اسم کامران چندین مرتبه به کارگاه تردد داشته که علت را از دخترش جویا شدم لیکن وی عنوان کرد پدرش برای سرکشی به وی به محل کارگاه مراجعه کرده است تا اینکه در تاریخ دهم دی ماه بدلیل اثاثکشی منزلم در محل کار خود حضور نداشتم و فردای آن روز با مراجعه به کارگاه متوجه شدم مقادیر زیادی پوشاک و پارچه به ارزش تقریبی ۱۶۰ میلیون تومان کسر و به سرقت رفته است. از این رو موضوع را با کارگران خود در میان گذاشتم ولی در باب موضوع و خروج اموال اظهار بیاطلاعی کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کارگران تولیدی پوشاک اظهار بیاطلاعی از سرقت اموال تولیدی میکردند، اضافه کرد: در ادامه از پدر نسرین به نام کامران تحقیق شد که وی نیز اظهار بیاطلاعی از سرقت کارگاه کرد.
کنجوریان توضیح داد: کامران در ادامه تحقیقات پلیسی اظهار داشت، چندی قبل مبلغ ۹۰ میلیون تومان وجه نقد را بابت شراکت در اختیار وحید (شاکی پرونده) قرار داده و به دلیل اعتمادی که مابین طرفین وجود داشت قراردادی تنظیم نشد و تنها یک فقره چک بابت ضمانت از او دریافت و مقرر شد که از وجه پرداختی مذکور پارچه خریداری و پس از تبدیل به البسه، سود حاصل از فروش پوشاک بین آنان تقسیم شود. ولی پس از مدتی متوجه شدم بخشی از وجه بابت خرید پارچه مورد استفاده قرار گرفته و مابقی وجه را خود شاکی مورد استفاده شخصی خود قرار داده است.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی اعلام کرد: شواهد و قرائن بدست آمده نیز موئید این بود بین شاکی و پدر نسرین اختلاف مالی بروز کرده و کامران نسبت به چک شاکی را برگشت زده است و اموال با اطلاع خود شاکی از کارگاه خارج و به محل امنی واقع در منزل خود برای فروش انتقال داده شد که اظهارات شهود نیز موید همین موضوع است.
وی افزود: کارآگاهان با بررسی، پیگیری و جمع بندی دلایل و مدارک موجود متوجه می شوند شکایت شاکی کذب و مقرون به صحت نیست. در ادامه ماموران به محل دپوی اموال مسروقه عزیمت، تمامی اموال مورد ادعای شاکی شامل تعداد ۹ طاقه انواع پارچه و ۱۰ کیسه انواع لباس های مردانه کشف، ضبط و به پایگاه منتقل و برابر صورتجلسه تنظیمی عیناً به شاکی مسترد شد.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران در پایان گفت: با توجه به موضوع مطروحه و اینکه موضوع صرفا اختلاف حساب بوده در مهایت طرفین با یکدیگر مصالحه و نسبت به جلب رضایت همدیگر اقدام کردند در نهایت نتایج اقدامات و تحقیقات صورت گرفته به دادسرا گزارش و ارسال شد.