به گزارش ایرنا، دکتر «ابراهیم شکیبا» عصر پنجشنبه در نشست تخصصی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص نسخه پیچی الکترونیک افزود: هم اکنون ۶۸۹ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه زیرپوشش بیمه روستایی هستند.
وی اضافه کرد: با مشکلاتی در بحث بیمه روستایی مواجه هستیم و بسیاری از همکاران ما در شرایط بسیار سختی در حال فعالیت و ارایه خدمت هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: پراکندگی جمعیت و مرزی بودن استان و همچنین عدم وجود اینترنت در برخی روستاها و افزایش قیمت مکمل های دارویی از جمله مسایلی است که با آن مواجه هستیم.
شکیبا افزود: با تلاش های صورت گرفته ۴۰۰ روستا زیرپوشش اینترنت قرار گرفت اما هنوز تعداد زیادی از روستاها در استان اینترنت ندارند و برای ثبت اقدامات و خدمات در سامانه با مشکل مواجه هستند.
نسخ باید یکپارچهسازی شود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: هم اکنون نسخه ها به ۲ صورت کاغذی و الکترونیکی به داروخانه ها تحویل می شود و باید نسخ یکپارچهسازی شود.
دکتر «قباد محمدی» افزود: در بیمه سلامت در راستای الکترونیکی شدن نسخ اقدامات خوبی انجام شده و مشکلاتی که در داروخانههای خصوصی با بیمه شدگان سلامت وجود دارد بسیار کمتر از بیمه های دیگر است.
وی اظهار داشت: نرم افزارهای نسخه نویسی الکترونیکی باید ارتقا پیدا کند تا دارو در کوتاه ترین زمان ممکن در داروخانه تحویل بیمار شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دستور پزشک باید دقیق در نسخه ثبت شود و در صورت ثبت دستور اشتباه قابلیت اصلاح در سامانه وجود داشته باشد و نیز امکان عودت دارو از سوی بیمار به داروخانه فراهم شود.
محمدی در پایان افزود: با اجرای طرح باید به طور میانگین ۵۰ درصد به نیروهای متخصص آشنا به کار با رایانه در هر داروخانه اضافه شود و عملاً هزینه زیادی به داروخانه ها تحمیل خواهد شد.