ساری- ایرنا - مدیر عامل شرکت گاز مازندران گفت که پارسال با وجود تنگناهای مالی دولت و افزایش هزینه اجرای پروژه‌ها ، گازرسانی به ۷۸ روستا تکمیل و مشعل گاز در این روستاها روشن شد.

حمزه امیرتیموری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هزینه گازرسانی به این روستاها را چهار  هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی گفت که در مجموع سال گذشته ۵۰ هزار مشترک شهری و روستایی مازندران از نعمت گاز برخوردار شدند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام این که در حال حاضر ۲ هزارو ۳۰۵روستای استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند ، گفت که حدود یکهزارو ۱۰۰ روستا در دولت تدبیر و امید گازرسانی شد.

وی تعداد شهرهای گازرسانی شده در دولت یازدهم و دوازدهم را نیز هشت شهر اعلام کرد.

گازرسانی نیمه تمام به ۱۸۴ روستا

امیرتیموری همچنین گفت که در حال حاضر عملیات گازرسانی به ۱۸۴ روستای مناطق کوهستانی در حال اجرا است که پیش بینی می شود گازرسانی به تعدادی از آنها تا پایان سال به اتمام برسد.

وی افزود : طرح گازرسانی به ۴۱۷ روستای کم خانوار هم در مرحله مطالعه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران مهم ترین معضل در اجرای طرح های گاز رسانی در استان را لوله گذاری در حاشیه جاده های اصلی و فرعی منتهی به داخل بافت روستایی برشمرد و گفت : خوشبختانه برای عملیات لوله گذاری و نصب علمک در داخل روستاها با همکاری مردم کارها با سرعت انجام می شود .

وی با اعلام این که تمامی روستاهای واقع در مناطق جلگه ای و ساحلی مازندران از گاز طبیعی برخوردار هستند ، افزود : در حال حاضر ۸۰ درصد روستاهای کوهپایه ای استان نیز به شبکه گاز طبیعی متصل شدند و برنامه برای گازرسانی به بقیه روستاهای واجد شرایط هم تدوین شده است.

امیرتیموری گفت  : در حال حاضر شبکه گاز به دورترین و صعب العبورترین نقاط مازندران رسیده است و در مجموع بیش از ۲۲ هزار کیلومتر عملیات شبکه گذاری در استان اجرا شده است.

وی افزود : برای امسال نیز نیاز به مساعدت مسئولان برای اختصاص ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار جهت پیشبرد برنامه گازرسانی در سطح استان هستیم که در صورت تحقق آن پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۵۵ روستا با  ۴۵ تا ۵۰ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند بشوند.

گاز رسانی به مناطق کوهستانی و دورافتاده مازندران از مهرماه سال ۹۶ پس از بهره برداری از طرح بزرگ خط ۴۲ اینچ دامغان - کیاسر - ساری در  دستور کار دولت قرار گرفت.

حذف مصرف سوخت فسیلی و پایان دادن به برداشت چوب از جنگل از مزیت های مهم گازرسانی به روستاهای کوهستانی مازندران اعلام شده است.