به گزارش ایرنا، محمدحسین اسماعیلی روز شنبه با اعلام این خبر، افزود: امروزه سینما به عنوان هنر هفتم و یک وسیله ارتباطی فراگیر با بهرهگیری از جادوی تصاویر متحرک در جهت ارتقای فرهنگی جوامع در ابعاد مختلف اجتماعی تأثیر به سزایی دارد .
وی اظهار داشت: کارشناسان و متخصصان حوزهی سینما اعتقاد دارند که برای رسیدن به سینمای ملی باید اصول و مبانی و ارزشهای حاکم بر جامعه مدنظر قرار گیرد تا بستری مناسب برای انتقال مفاهیم دینی، انسانی، اخلاقی و فرهنگی فراهم شود.
اسماعیلی اضافه کرد: میراث فرهنگی بهعنوان ارزشمندترین میراث بشری و مایه اصلی هویت ملتها است و حفظ و صیانت و معرفی آن نقشی ارزنده در احیا و استحکام بخشی به هویت و فرهنگ کشور دارد و فیلم و سینما و ابزارهای دیداری بهترین ابزار برای تحقق این هدف است.
دبیر جشنواره فیلم یادگار تصریح کرد: در این راستا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با مشارکت سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صدا و سیما و سایر دستگاههای فرهنگی و اجرایی، جشنواره فیلم یادگار را در حوزه میراث فرهنگی برگزار میکند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، افزود: معرفی هر چه بیشتر ظرفیت میراث فرهنگی کشور با استفاده مناسب از ابزار سینما، نگاه ویژه به موضوعات میراث فرهنگی برای تولید آثار سینمایی، توجه به سینما و فیلم به عنوان رسانهای برتر و ارزشمند برای تبادلات فرهنگی، حمایت از هنرمندان و سینماگران فعال در عرصههای فرهنگی و گردشگری، ارتقای فرهنگ عمومی جامعه با استفاده از ترویج مبانی فرهنگی، تغییر نگاه سنتی به میراث فرهنگی به عنوان اشیای قدیمی و بخشیدن نگاهی با قداست به داشتههای فرهنگی از اهداف این جشنواره است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، آخرین مهلت ارسال آثار را به جشنواره ۳۱ اردیبهشت اعلام کرد و از کلیه مستندسازان کشور خواست برای دریافت فراخوان و ثبت نام و شرکت در جشنواره به پایگاه اطلاع رسانی https://yadegarfilmfestival.ir مراجعه کنند.