بهادر اسدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال ۱۳۷۹ و بر اثر نزاع دسته جمعی میان چند جوان سقزی ، یک فقره قتل در این شهرستان اتفاق افتاد که پس از دستگیری قاتلین و طی مراحل دادرسی نهایتا رای قصاص آنان در دادگاه کیفری استان و در سال ۱۳۹۲صادر شد.
وی افزود: دادستان پرونده این قتل را به شعبه ویژه شوراهای حل اختلاف شهرستان سقز برای صلح و سازش ارجاع میدهد که با تلاشهای دلسوزانه اعضای شعبه و برگزاری جلسات متعدد با خانواده اولیای دم پرونده به صلح و سازش منجر شد.
اسدی اضافه کرد: این اولین پرونده قتل در سال جاری بود که با تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف به صلح و سازش منجر شد و امیدواریم این امر خیر فتح بابی باشد که در سال جاری مجددا شاهد مواردی مشابه باشیم.
رییس شوراهای حل اختلاف استان کردستان با بیان اینکه ورود ریش سفیدان و معتمدان به پرونده های صلح و سازش علاوه بر کاهش مراجعات مانع دعوا و اختلاف در سطح جامعه نیز می شوند، اظهار داشت: شوراهای حل اختلاف رسالت ارزشمندی را انجام میدهند و آن تقویت فرهنگ صلح و سازش و حفظ روحیه اخوت و برادری است که این اقدام در نزد خداوند متعال اجر فراوانی دارد.
سقز در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است