مهین منافی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معلمان در این دوران بحرانی در یکهزار و ۸۷۳ مدرسه روستایی با وجود مشکلات متعدد، استرس بیماری و نبود امکانات تردد در مناطق صعب العبور، توانستند به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی به روند آموزش ادامه دهندو اجازه ندادند فرایند آموزش تعطیل شود.
وی ادامه داد: با وجود شرایط مرزی و محرومیت استان، بیش از ۸۵ درصد دانش آموزان استان تحت پوشش برنامه شاد قرار دارند و نبود سخت افزار لازم و پوشش اینترنتی و حضور در نقاط صفر مرزی دلایل حضور نداشتن دانش آموزان در شبکه شاد است.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: پوشش تحصیلی بازماندگان از تحصیل متوسطه دوم به مدد آموزشهای مجازی در استان ۲ درصد رشد داشته است.
وی بیان کرد: طبق بررسی های انجام شده در مناطق مختلف آموزشی استان شبکه شاد فرصتی بوده تا کودکانی که به علت کار و یا شرایط اقتصادی خانواده و یا مشکلاتی مانند سرویس رفت و آمد قادر به تردد نبودند، با استفاده از بسته های آموزشی دوباره به چرخه اموزش بازگردند.
منافی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی در این استان وجود دارد، دامه داد: کمبود نیرو به تعداد هشت هزار و ۴۲۴ نفر مشکل این استان است که با جذب سرباز معلمان و به کارگیری بازنشستگان و حق التدریسی ها به تعداد ۱۷۰ هزار ساعت این کلاسها اداره می شوند.
وی بیان کرد: استان آذربایجان غربی از نظر جغرافیایی، آب و هوا، خطوط مرزی، شکل طولی و ارتباط دشوار در نقاط مختلف شرایط خاصی دارد که پوشش تحصیلی در سراسر استان را دشوار کرده است.
آذربایجان غربی دارای پنج هزار و ۸۰ مدرسه است که ۶۲۵ هزار دانش آموز در آنها تحصیل می کنند.