به گزارش ایرنا، سیدبهروز کسائیان عصر یکشنبه در نشست کمیته مدیریت مصرف شرکت توزیع برق استان سمنان افزود: در بخش صنعتی ۲۵ ، کشاورزی ۱۰، اداری و سیانجی یک، مولّد اضطراری چهار و کنترل مستقیم بار تجهیزات سرمایشی و بخش تجاری هر کدام نیم مگاوات کاهش مصرف پیشبینی شده است.
وی افزود: سهمیه استفاده از شرکت های تجمیع کننده برای کاهش بار مشترکان خانگی و تجاری امسال ۱۰ مگاوات است.
وی با اشاره به این که اوج مصرف استان سمنان مربوط به سال گذشته ۵۰۰ مگاوات و در ساعت ۱۱و۴۵ دقیقه روز پنجم مرداد ثبت شد تاکید کرد: میزان رشد سال ٩٩ نسبت به سال قبلتر از آن ۱.۲ درصد است.
وی افزود: جلب همکاری مشترکان دیماندی، مذاکره با مدیران شهرک های صنعتی جهت همکاری با این شرکت در کاهش اوج بار روزهای بحرانی و مانور مدیریت مصرف، بهرهبرداری از نرمافزار خاموشی اضطراری بار، عقد تفاهمنامه با مشترکان چاه آب کشاورزی و صنایع کشاورزی با دیماند مصرفی ۲۰ کیلووات و بالاتر، پیگیری نصب تابلو و قطع از راه دور مشترکان چاه آب کشاورزی، شناسایی مشترکان تجاری پرمصرف و ارائه اخطاریه به آنان، بازدید و تکمیل چکلیست مصرف برق ادارات و بهرهگیری از ظرفیت استارتاپها برای پیادهسازی برنامه پاسخگویی بار در بخش تجاری و خانگی، به عنوان برخی از برنامههای اجرایی کاهش مصرف برق به شمار میرود.
در این نشست، پیرامون مواردی مانند مکاتبه با شورای هماهنگی بانکها به منظور همکاری در برنامه کاهش اوج بار مصرف برق تابستان، بازدیدهای مستمر از مشترکان پرمصرف توسط ضابطان مدیریت مصرف و هماهنگی جهت بازدید مسئولان و مدیران صنایع از اتاق پایش این شرکت بحث و تبادل نظر شد.
بیش از ۷۱ درصد انرژی مصرفی این استان صرف بخشهای تولید میشود که بالاتر از میانگین مصرف این بخش در کشور است.
۷۶.۵ درصد مشترکان توزیع برق استان سمنان در بخش خانگی، ۵.۹ درصد عمومی، ۱.۷ درصد کشاورزی ، ۱.۳ درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه هم مربوط به بخش روشنایی معابر است.