شهرکرد -ایرنا- مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان یکهزار و ۵۰۰ بسته معیشتی توسط مراکز افق بقاع متبرکه استان بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان کرونا توزیع می‌شود.

حجت‌الاسلام حسن امیری روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بسته‌های معیشتی از محل درآمد موقوفات و کمک خیران تهیه شده و توسط هیات امنای امامزادگان بین نیازمندان اطراف امامزادگان و حاشیه شهرهای استان توزیع می‌شود.

به گزارش ایرنا، مراکز افق، مراکز اجتماعی، فرهنگی و قرآنی هستند که فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه توسط فعالان در این مراکز انجام می‌شود این مراکز در راستای فعالیت مراکز فرهنگی در بقاع متبرکه فعال شدند تا خدمات اجتماعی را نیز در این مراکز ارائه شود. 

وی با اشاره به وضعیت رنگ‌بندی اعلامی از سوی ستاد کرونا گفت: همه ساله مراسم جزء‌خوانی قرآن، سفره اطعام با عنوان "ضیافت الهی" در ایام ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شد که به دلیل شیوع کرونا از سال گذشته برنامه‌ جزء‌خوانی قرآن در فضای مجازی و اطعام نیز به صورت بسته‌های معیشتی اجرا می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: ماه مبارک رمضان پارسال هشت هزار بسته مواد غذایی و بهداشتی بین نیازمندان استان توزیع شد.

به گفته وی، همزمان با ماه مبارک رمضان طرح ضیافت الهی در ۴۲ بقعه متبرکه استان شامل ترتیل‌خوانی و جزء‌خوانی قرآن، برگزاری جلسات تفسیر، سخنرانی و برگزاری برنامه سحرخوانی به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

امیری به توزیع افطاری بسته‌بندی‌ شده با رعایت دستورالعمل بهداشتی و توزیع بسته‌های معیشتی ارزاق با عنوان طرح ضیافت همدلی نیز در بقاع متبرکه استان اشاره کرد و گفت:در طرح تبرکات مهدوی نیز ۲ هزار و ۹۲۶ بسته معیشتی به ارزش هشت میلیارد ریال تهیه و بین نیازمندان و آسیب دیدگان کرونا در استان توزیع شد.

وی از توزیع یک‌هزار و ۲۰۰ بسته بهداشتی به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال از محل کمک خیران، توزیع ۶۲۰ دست پوشاک به ارزش ۷۵۰ میلیون ریال و توزیع پنج هزار ماسک از محل کمک خیران در این  مدت خبر داد و گفت: در این مدت در این مدت ۱۵ هزار و ۸۰۰ پرس غذای گرم بین نیازمندان توزیع شد.

به گزارش ایرنا، یک‌هزار و ۷۰۰ موقوفه با سه هزار و ۷۰۰ رقبه در استان ثبت شده که از این تعداد ۳۷ درصد نیت‌ وقف‌های ثبت شده در استان خیریه، ۳۳ درصد مسایل اجتماعی، ۲۵ درصد مباحث مذهبی و پنج درصد مربوط به حوزه‌های علمیه است.

بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، چهارمحال و بختیاری از نظر میزان بروز بیماری کووید ۱۹ در رتبه چهار کشور قرار دارد.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۹۱ هزار و ۴۵۹ مورد نمونه‌گیری در این استان انجام شده که از این تعداد ۳۱ هزار و ۵۳۲ نفر مبتلای قطعی به کرونا شناسایی شده است.