تهران- ایرنا- روزنامه ایندیپندنت در گزارشی نوشت: براساس جدیدترین آمار منتشرشده، احتمال کشته‌شدن سیاه‌پوستان در خیابان‌های لندن سه‌برابر سایر نژادها است و این درحالی است که این افراد تنها ۱۳ درصد کل جمعیت پایتخت انگلیس را تشکیل می‌دهند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری این روزنامه انگلیسی، آمار جدید نشان می‌دهد که احتمال کشته شدن سیاه‌پوستان در خیابان‌های لندن سه برابر بیش از سایر نژادها است.

براساس تجزیه‌وتحلیل انجام‌شده توسط «موسسه اقدام علیه خشونت مسلحانه» (AOAV) که در اختیار روزنامه ایندیپندنت قرار گرفته، نزدیک به نیمی از قربانیان قتل در پایتخت انگلیس در سال ۲۰۱۹ سیاه‌پوستان بودند، این در حالی است که این افراد تنها ۱۳ درصد کل جمعیت لندن را تشکیل می‌دهند.

این سازمان با استفاده از گزارش‌های رسانه ای، قومیت ۱۳۵ نفر از ۱۴۷ نفری را که در سال ۲۰۱۹ به دلیل خشونت در لندن جان خود را از دست داده اند، تعیین کرده است. طبق یافته ها ۶۲ نفر (۴۶.۷ درصد) از این تعداد سیاه پوست بوده،  ۴۸ نفر (۳۵.۶ درصد) سفیدپوست و ۲۱ نفر (۱۵.۶ درصد) آسیایی و چهار نفر (۳ درصد) از آمریکای لاتین و سایر نژادها بوده اند.

گفته می شود علی رغم اینکه نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت شهر لندن سفیدپوست هستند، بیشتر قربانیان قتل در این شهر مربوط به سیاه پوستان است.

گزارش ها همچنین نشان می دهد سیاه‌پوستان چهار برابر بیشتر به جرم قتل محکوم می شوند و این وضعیت علی رغم آن است که میانگین سنی آنها به طور متوسط ​​سه سال کمتر از میانگین سنی دیگر نژادهای محکوم شده است. آمار نشان می دهد قاتلان سفید پوست ۱۰ سال مسن تر بوده اند.

«ایان اورتون» (Iain Overton) بنیانگذار «موسسه اقدام علیه خشونت مسلحانه» در این خصوص گفت: «در حالی که داده های ما اغلب به واقعیت های گسترده ای مانند اینکه مردان بسیار قاتل تر از زنان هستند، اشاره دارد، نتایج پژوهش های ما پرده از حقایقی همچون این مساله بر می دارد که چرا بسیاری از مردان سیاه پوست در سنین جوانی درگیر خشونت در سنین جوانی می شوند». وی افزود: «نتایج این تحقیقات باعث شده است که کارزارهای بسیاری زنگ خطر را به صدا در آورند و از دولت بخواهند مسئولیت نژادپرستی ساختاری را بپذیرد».

این امر پس از انتشار گزارش یک کمیسیون دولت در اوایل ماه جاری میلادی صورت گرفت که در آن نتیجه گرفته شده بود نژاد پرستی ساختاری در انگلیس وجود ندارد. این گزارش مدعی شده است، مطالعات روی نژادپرستی در جامعه انگلیس نشان می دهد که «این کشور با اکثریت سفیدپوست، مشکلات کمتری نسبت به دیگر کشورها با اکثریت سفیدپوست در سراسر جهان دارد. اغلب بحران ها و نابرابری های اجتماعی هم که ظاهرا به دلیل نژادپرستی بوجود آمده اند، نهایتا دلایل دیگری به جز نژادپرستی روزمره دارند.»

«لی جاسپر» (Lee Jasper) یکی از برجسته ترین فعالان برابری نژادی در انگلیس به روزنامه ایندیپندنت گفت: «تحقیقات به ما می گوید که فقر مادر جنایت و خشونت است و یکی از پیامدهای وخیم نرخ بالای فقر، اختلال شدید در کارآمدی خانواده است و این اساسی ترین نتیجه نژادپرستی ساختاری است که سینه به سینه از دولتی به دولت دیگر منتقل می شود».

وی افزود: «سیاه‌پوستان به طور نامتناسبی در مقایسه با سایر نژادها در انگلیس فقیر هستند و همین امر سبب فروپاشی خانواده می شود و در نتیجه امروز شاهد هستیم این اقلیت بیش از حد خشن و قاتل معرفی شوند». وی به ایندیپندنت گفت: «از نظر سیاه پوستان، نژادپرستی و فقر بزرگترین نوع خشونت است. ضمن آنکه نژادپرستی نهادینه شده یک تهدید وجودی و یک بحران بهداشت عمومی است».

«شلدون توماس» (Sheldon Thomas) بنیانگذار یک سازمان غیردولتی برای کمک به جوانان درگیر جرایم گروهی هم ضمن تائید این آمار خاطرنشان کرد: «دلایل شکاف بین گروه های قومی متنوع است». وی ۵۰ درصد خشونت و جنایتی که متوجه سیاهان است را ریشه در خانواده ها و ۵۰ درصد دیگر را مربوط به دولت دانست.

توماس در عین حال تاکید کرد: «در حالیکه دولت مسئولیت مدارس و خانه های بد که منجر به تقویت نژادپرستی ساختاری می شود را نمی پذیرد، بخشی از جامعه سیاهان هم نمی خواهند مسئولیت نبود پدر و ناکارآمدی خانواده ها را قبول کنند».  

همزمان «ویکتوریا اتکینز» (Victoria Atkins) وزیر حفاظت دولت انگلیس در واکنش به این آمار گفت: «دولت مصمم است نژادپرستی موجود را از بین ببرد و برای این امر بالغ بر ۶۵ میلیون پوند سرمایه گذاری کرده است». وی افزود:  «برنامه سرمایه گذاری ما که در نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ۹۸) آغاز شد، تاکنون به دستگیری بیش از سه هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای باندهای خشونت و فروش مواد مخدر منجر شده و بیش از ۷۷۰ فرد آسیب پذیر در معرض سوء استفاده نجات داده شده اند»