سرهنگ «فیروز سرخوش نهاد» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شهروندان با استفاده از ترفند برنده شدن در قرعه کشی و کشاندن افراد پای دستگاه های خودپرداز، یکی از شیوه های معمول و رایج کلاهبرداران اینترنتی است.
وی ظهار داشت: با وجود هشدار های مکرر پلیس فتا در خصوص این شیوه های کلاهبرداری و هوشیاری مردم در خصوص ترفندهای کلاهبرداران برای دریافت مشخصات اینترنتی حساب بانکی افراد، اما همچنان شاهد فریب خوردن برخی از شهروندان و کلاهبرداری های اینترنتی برای خالی کردن حساب افراد هستیم.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان ادامه داد: به تازگی ۲ جوان با در دست داشتن مرجوعه قضایی و مراجعه به پلیس فتا خبر از برداشت میلیونی از حساب خود را دادند که پرونده ای دراین رابطه تشکیل و بررسی و رسیدگی به آن در دستور کار کار پلیس فتا قرار
سرهنگ سرخوش نهاد افزود: بررسی های فنی و تخصصی پلیس نشان داد که پول مالبختگان به یک شماره حساب مشخص واریز شده که با پیگیری و رصد تخصصی، متهم در یکی از استان های کشور شناسایی شد.
به گفته وی، با اخذ نیابت قضایی، ماموران پلیس فتا متهم را در محل اختفا دستگیر و به همراه آلات و ادوات دیجیتالی ارتکاب جرم به همدان انتقال دادند که نامبرده(جوان ۲۲ ساله) در بازجویی ها به بزه انتسابی اعتراف کرد.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان ادامه داد: متهم هدف از این کار را کسب منافع مالی برای تامین پول موردنیاز خرید گوشی تلفن همراه عنوان کرد.
سرهنگ سرخوش نهاد از شهروندان خواست به هیچ وجه اطلاعات بانکی خود را در اختیار دیگر افراد قرار ندهند و در صورت درخواست اطلاعات از سوی دیگر افراد(افراد مورد اطمینان و تایید شده) برای واریز پول یا مبلغ برنده شده، ارائه شماره حساب و شماره کارت بانکی کافی است.