به گزارش ایرنا ، طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی بابل با بستری بیماران کرونایی جدید ، آمار مجموع بستری های کووید ۱۹ در بیمارستان های زیری پوشش این دانشگاه امروز به ۳۱۶ نفر افزایش یافته است.
همچنین بیماران کرونایی بدحال در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بابل همچنان رو به افزایش است و در حال حاضر ۴۸ بیمار کرونایی بدحال در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
جهش بستری بیماران کرونایی در بابل سبب شده است تا خودروهای آتش نشانی و اورژانس ۱۱۵ بابل بار دیگر آژیر خطر را برای شهروندان به صدا در آورند و از بابلی ها بخواهند از خانه های خود خارج نشوند.
مسئولان بهداشت و درمان بابل هم هشدار داده اند که در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و خانه نشینی ، موج چهارم شیوع کرونا در این شهرستان هولناک تر از موج های قبلی خواهد شد.
بستری خانوادگی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در پی اوج گیری بستری بیماران کووید ۱۹ در این شهرستان به خبرنگار ایرنا گفت : در حال حاضر بستری بیماران کرونایی به صورت خانوادگی رو به افزایش است.
دکتر سیدفرزاد جلالی افزود : به عنوان نمونه ۲۲ تن از اعضای یک خانواده به دلیل شرکت در یک دورهمی به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و تمامی آنان در حال حاضر در بیمارستان روحانی بستری هستند.
وی گفت : طی ۲۴ ساعت گذشته هم با بستری ۷۳ بیمار جدید کرونایی که در شهرستان بی سابقه است ، آمار مجموع بیماران بستری کرونایی به ۳۱۶ نفر رسیده است که در واقع آژیر خطر با صدای بلند برای بابلی ها محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اعلام این که در حال حاضر ۲۰ درصد بیماران بستری کووید ۱۹ مازندران مربوط به این شهرستان است ، از شهروندان بابلی خواست تا از خانه خارج نشوند ، از هرگونه دورهمی و برگزاری مراسم خودداری کنند و تحت هیچ شرایطی به پروتکل های بهداشتی بی اعتنایی نکنند .
وی گفت : با توجه به اینکه شدت سرایت ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی خیلی بیشتر از ویروس چینی است ، انتظار می رود که آمار افزایشی بستری بیماران کرونایی در بابل ادامه دار باشد.
دکتر جلالی افزود : آن چیزی که بیشتر زمینه نگرانی کادر درمان را فراهم کرده ، افزایش بستری بیماران بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه است چون بر اساس آمارهای موجود نیمی از بستری شدگان در این بخش جانشان را از دست می دهند.
وی ادامه داد : متاسفانه در حال حاضر میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در میان شهروندان بابلی به ۵۲ درصد رسیده که بسیار خطرناک است و باید به بالای ۹۰ درصد افزایش یابد تا اثر گذار باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با تاکید بر این که در حال حاضر فشار زیادی روی کادر درمانی وجود دارد ، گفت : از بازاریان انتظار می رود که تعطیلی اعمال شده در وضعیت قرمز کرونایی را رعایت کنند تا شاهد اتفاقات هولناک کرونایی در بابل نباشیم.
وی افزود : نگرانی ما این است که درگیری همزمان شهرها و استان های کشور مشکلاتی را در بخش دارو و خرابی دستگاه ها و سرعت در تعمیر آنها ایجاد کند ولی اگر مردم پروتکل ها را به دقت رعایت کنند، فشار موجود کاهش می یابد.