شهرکرد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری از تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم استان ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: نظارت بر بازار تشدید شود تا مشکلی در خصوص کمبود کالاها شکل نگیرد.

الله‌کرم نصیری روز سه‌شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار این استان افزود: در خصوص تامین گوشت مرغ، اقدامات خوبی در استان انجام گرفت که اگر چه در حوزه توزیع با برخی چالش‌ها مواجه شدیم اما در مجموع توانستیم نیاز استان را تامین کنیم و آرامش به بازار برگردد.

وی با اشاره به جوجه‌ریزی ۷۵۰ هزار قطعه در استان، تصریح کرد: این میزان به یک میلیون قطعه در پایان ماه نیز می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود با توجه به ظرفیت مرغداری‌ها نیاز استان تا پایان ماه مبارک رمضان تامین شود.

نصیری تصریح کرد: در خصوص گوشت قرمز نیز مقرر شده تا با همکاری جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، گوشت گوساله با قیمت ۱۱۰ هزار تومان در فروشگاه‌های منتخب عرضه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در خصوص شیر و لبنیات نیز ۲ کارخانه استانی اقلام خود را با قیمت مناسب‌تری نسبت به بازار عرضه می‌کنند که در ماه مبارک رمضان نقشی در بهبود رفاه هم‌استانی‌ها و روزه‌داران داشته باشد.

نصیری در خصوص تامین روغن خوراکی نیز گفت: انتظار می‌رود با جذب سهمیه استان مشکلی نیز در خصوص کمبود روغن نداشته باشیم و در خصوص برنج و شکر نیز انبارها پر است و مردم استان در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از اختصاص یک هزار و ۶۱۹ تن روغن به استان خبر داد و گفت: از این میزان۳۰۰ تن در حال جذب است و مابقی به زودی وارد استان می‌شود.

کیقباد قنبری افزود: از مجموع روغن اختصاص یافته به استان ۴۲۶ تن نیمه‌جامد،۲۹۷ تن سرخ‌کردنی، ۵۹۶ تن پخت و پز و ۳۰۰ تن برای صنوف است.

وی سهمیه برنج اسفند و فروردین استان را یک هزار و ۳۰۰ تن اعلام کرد و گفت: از این میزان ۶۷۲ تن جذب شده و ۶۲۸ تن نیز در حال جذب است که از این میزان ۵۰۰ تن ویژه ماه مبارک رمضان است.

قنبری همچنین موجودی گندم استان را ۱۴ هزار تن اعلام کرد و افزود: سهمیه‌ای برای استان در نظر گرفته شده که با ترخیص بار کشتی‌ها به استان اختصاص می‌یابد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به نظارت‌های این سازمان طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۹۹ از ۶ هزار و ۲۱۶ واحد صنفی بازدید شد که در این بازدیدها سه هزار و ۳۶۸ مورد تخلف به ارزش ۳۳ میلیارد تومان کشف و ۲ هزار و ۹۱۴ پرونده تشکیل شد.

غلامرضا قائدامینی بیشترین تخلفات کشف را با یک هزار و ۳۴۵ مورد مربوط به درج نکردن قیمت روی کالا اعلام کرد و افزود: همچنین ۶۳۷ مورد گرانفروشی، ۱۱۹ مورد کم‌فروشی، ۷۶ مورد تقلب، ۳۵۲ مورد رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، ۷۴ مورد احتکار و امتناع از عرضه کالا و مابقی نیز سایر تخلفات بوده است.

وی همچنین از تشکیل ۵۹ پرونده قاچاق طی سال گذشته خبر داد و گفت: در همین راستا ۹ هزار و ۹۰۰ مورد بازرسی انجام گرفت که در قالب آن ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخلف کشف شد.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری به بازرسی‌های حوزه آرد و نان نیز اشاره کرد و افزود: ۱۳ هزار و۲۰۰ مورد بازرسی در این خصوص انجام گرفت که در قالب آن ۷۱۵ تخلف به ارزش ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کشف شد.

به گزارش ایرنا، در این نشست مقرر شد تا برای جلوگیری از تخلف درج نکرن قیمت روی کالاها کارگروهی تشکیل شود و برای تبیین این موضوع راهکارهای اندیشیده شود.