هرمز امیری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا، تعداد درخواست کنندگان صدور مجوز ۲۲ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: در همین مدت تعداد ۴۰ کارت مباشرت صادر شد و ۱۴۵ مجوز نیز باطل شده است.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم از صدور یکهزار و ۴۰۰ اخطاریه خبرداد و تصریح کرد: سال گذشته تعداد هشت هزار و ۳۹۵ بازرسی از اصناف قشم انجام شده که منجر به پلمب ۵۸ واحد صنفی شد.
وی اظهار کرد: از این تعداد، ۳۷۵ گشت مربوط به ستاد تنظیم بازار و مابقی برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی به ویژه مبارزه با شیوع ویروس کرونا بوده است.
امیری افزود: همچنین در این مدت بیش از ۲ هزار کیلوگرم از اقلام ممنوعه شامل کالاهای تاریخ مصرف گذشته و بدون مجوز کشف و نابود شد.
چهار واحد صنفی در قشم پلمب شد
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در بازدید مشترک گشت ستاد تنظیم بازار و مبارزه با شیوع ویروس کرونا با حضور نمایندگان اصناف و شبکه بهداشت و درمان شهرستان و به منظور حفظ سلامت شهروندان چهار واحد صنفی متخلف در قشم پلمب شد.
وی افزود: یک واحد مشاور املاک، یک واحد اغذیه فروشی و ۲ واحد نمایشگاه اتومبیل به علت رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی پلمب شدند.
مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: همچنین در این بازدید اخطاریههای کتبی و شفاهی درخصوص رعایت دستورالعملها برای برخی دیگر از اصناف صادر شد و در صورت تکرار این واحدها نیز پلمب میشوند.
وی در پایان از کسبه و صنوف درخواست کرد با پایبندی به رعایت شیوه نامههای بهداشتی در حفظ سلامت خود و شهروندان کوشا باشند تا بتوان با کمترین آسیب از پیک چهارم شیوع ویروس کرونا عبور کرد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.