کرمانشاه - ایرنا - مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مصرف قارچ‌های کوهی سمی برای سلامت بدن خطرناک بوده و موجب نارسایی کبد می‌شود.

کیوان خاصی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مردم باید از دست زدن به قارچ‌های سمی خودداری کنند زیرا در مواردی شاهد جذب سم این قارچ‌ها از طریق پوست بوده‌ایم.

وی اظهار داشت: برخلاف اینکه مردم تصور می‌کنند مصرف قارچ خود رو مشکلی ایجاد نمی‌کند و از روی ظاهر آن و از طریق شیر یا قاشق نقره ای امکان تشخیص سمی بودن آنها وجود دارد که اینگونه نیست و تنها با فرآیندهای آزمایشگاهی سمی بودن یا نبودن قارچ‌ها قابل تشخیص است.  
مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به شیوع کرونا مردم باید در منزل مانده و بیرون نروند و تصور نکنند با رفتن در دامن طبیعت اتفاقی برای آنها نخواهد افتاد زیرا ممکن است با افراد ناقل برخورد کرده و بیمار شوند.  

وی یادآور شد: مردم همچنین از مصرف قارچ‌هایی که از سلامت آنها مطمئن نیستند بطور جدی بپرهیزند و اگر قصد مصرف قارچ دارند بهترین روش استفاده از قارچ‌های پرورشی و بسته بندی موجود در فروشگاه‌های معتبر است.  

خاصی گفت: با تمام این شرایط در صورتی که فردی به این توصیه‌ها توجه نکرد و با مصرف قارچ، علایمی نظیر اسهال، استفراغ و درد شکم پیدا کرد باید بلافاصله به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کند.  

وی اضافه کرد: علایم مسمومیت با قارچ سمی دیرهنگام بروز می‌کند و در نهایت منجر به نارسایی کبد و مرگ خواهد شد.  
خاصی افزود: با وجود تذکرات مسوولان بهداشت و درمان استان هر سال برخی با خوردن قارچ های کوهی مسموم و در مراکز درمانی بستری می‌شوند.