به گزارش ایرنا، محمد مرادی روز چهارشنبه در نشست با رییس اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان، اظهار داشت: منطقه نمونه گردشگری بابا گُرگُر یکی از مهمترین مناطق گردشگری استان و کشور است که میتواند به تنهایی این شهرستان را به قطب گردشگری کشور تبدیل و موجب رشد، توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در قروه شود.
وی به لزوم تسریع در ساماندهی زیر ساختهای این منطقه اشاره و اضافه کرد: یکی از طرحهای مهم منطقه بابا گرگر پارکینگ در دست احداث است که نیازمند تسریع در روند احداث آن هستیم.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قروه بر لزوم بازدید مشترک مسوولان شهرستان و استان از این منطقه به منظور بررسی وضعیت آن تاکید کرد و گفت: اداره اوقاف و امور خیریه نقش تاثیرگذاری در توسعه اصولی این منطقه دارد.
مرادی، رفع مشکل اعتباری منطقه بابا گرگر را یکی از برنامههای در دست اقدام این اداره برشمرد و اظهار داشت: تصمیم نهایی و قاطع به منظور رفع مشکلات این منطقه حائز اهمیت باید در کارگروه گردشگری شهرستان در کمترین زمان ممکن بررسی و تصویب شود.
روستای باباگرگر در ۲۸ کیلومتری شمال شرق شهر قروه و در مسیر شهر دلبران واقع شده که وجود چشمه های آب معدنی بسیار فعال در جنوب روستای باباگرگر و در جوار امامزاده سبب شکل گیری اشکال رسوبی لایه لایه و به ندرت یکپارچه و توده ای شکل شده است.
همچنین تنوع در شکل منافذ خروج آب چشمه ها، سبب شکل گیری پشته های طولی، اشکال گنبدی و تپه ماهوری شده که این ناحیه را به صورت یکی از قطبهای جذب توریست در منطقه مطرح کرده است.
آرامگاه امامزاده سید جلال الدین از نوادگان امام رضا(ع) مشهور به باباگرگر در این روستا قرار دارد که در کنار این مکان مذهبی چشمه های آب معدنی وجود دارد که چشم هر بیننده ای را به خود جذب می کند و مردم منطقه نیز باورهایی بر شفا بخشی این آب دارند.
آب این چشمه که در استخری عمیق و دایره ای شکل با محیطی حدود ۲۰۰ متر جمع می شود، از دسته آب های کلرو بی کربنات مخلوط گازدار است که برای برخی از بیماری های دستگاه گوارش مانند سو هاضمه مفید است.
همچنین این نوع آب ها در ترکیب خود انیدریدکربنیک دارند و آرام بخش بوده و در بیماری های ناشی از سوء تغذیه نیز مؤثر هستند و اینکه این چشمه برای درمان برخی بیماریهای پوستی نیز مفید ارزیابی شده است.
چشمه آب معدنی باباگر قروه مهم ترین چشمه این منطقه است یکی از عارضه های طبیعی جالب در کنار این مجموعه، گدازه آتشفشانی مشهور به «سنگ اژدها» است که ظاهری شبیه به حیوانات عظیم الجثه ما قبل تاریخ دارد و حکایتهای روایی این فسیل اژدها خود نیز شنیدنی است.