رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد روز چهارشنبه در این مراسم گفت: یکی از سیاستهای شورای شهر برگرفته از برنامه عملیاتی میان مدت شهرداری مشهد و توجه به هویت مشهد و خراسان است.
احسان اصولی افزود: در نام گذاریها شعرای منتسب به خراسان مورد توجه قرار گرفته اند که این اتفاق خود یکی از عناصر قوی هویت بخشی شهر مشهد است.
وی ادامه داد: در زمینه نامگذاری میدان عطار نیشابوری در محدوده بلوار خیام هم یک همگرایی ایجاد شد و امروز نیز المان این شاعر بزرگ در این میدان نصب و رونمایی شد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: خوشحالیم که این روزها که به پایان دوره پنجم شورای اسلامی شهر مشهد نزدیک می شویم مجموعه ای از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در حوزه های مختلف در حال به ثمر رسیدن است.
رییس اداره امور هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد نیز در این مراسم گفت: المان عطار توسط استاد نادر قشقایی طراحی و تولید شده است و این المان در میدان عطار نصب شد تا شهروندان مفاخر خود را بشناسند.
بهزاد چوپانکاره افزود: از جمله مسوولیتهای اداره امور هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، جانمایی و نصب یادمان های دائم با سیاست ماندگاری، معرفی مفاخر، شخصیتها و رویداد ها و شکل دهی هویت بصری به شهر و کمک به افزایش هنر بصری مشهد است.
وی ادامه داد: در دو، سه سال گذشته در جشنواره خانه بهار و جشنواره هنری شهر مشهد به سمت دائمی شدن، افزایش کیفیت و استفاده از اساتید برتر حرکت کردهایم.
عطار از شاعران بزرگ و عارفان نامی ایران است که مقام معنوی و تاثیر وجود او در تاریخ تفکر معنوی ایرانیان بسیار با اهمیت و در خور توجه است.
شیخ فریدالدین محمد عطار نیشابوری، از بزرگان مشایخ تصوف ایران در قرن ششم و اوایل قرن هفتم هجری است که در سال ۵۳۷ هجری در قریه کدکن یا شادیاخ از توابع نیشابور به دنیا آمد.
۲۵ فروردین ماه در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به نام "عطار نیشابوری" ثبت شده است.