علیاصغر صبوحی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: وضعیت موجود شهرستان سمیرم بحرانی است و خطر ابتلا، تک تک شهروندان بویژه افراد دارای بیماری زمینهای را تهدید میکند.
وی تصریح کرد: ظرفیت همه بخشهای این بیمارستان کامل شده و همه توان کادر پزشکی، درمانی و آزمایشگاه به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
به گفته مدیر شبکه بهداشت سمیرم، این وضعیت باعث ممنوعیت پذیرش بیماران غیرکرونایی در این بیمارستان شده است بنابراین سایر بیماران غیراورژانسی و غیرکرونایی باید به درمانگاه امام خمینی(ره) مراجعه کنند.
صبوحی به جان باختن پنج بیمار کرونایی در یک هفته اخیر اشاره کرد و گفت: شمار فوتیها بر اثر بیماری کووید-۱۹ در سمیرم به ۹۷ نفر رسیده و بیشترین تعداد مبتلایان از مرکز شهر سمیرم هستند.
وی سرجمع کروناییهای سمیرم از ابتدا تا امروز را ۲ هزار و ۸۶۸ نفر عنوان کرد و افزود: بیشترین شمار مبتلایان در۱۰ روز اخیر با متوسط ۵۰ تا ۶۰ نفر در یک شبانه روز بودهاند که در چهار ماه اخیر بی سابقه است.
این مقام مسوول به ادامه کارگروههای نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و بازرسی بهداشت محیط اشاره کرد و گفت: چهار تیم بازرسی، روزانه اماکن عمومی و دولتی را بازدید میکنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم خاطرنشان کرد: تنها در روز گذشته و در بازرسی تیم بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، حدود ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، غیرمجاز و فاسد توقیف و جمعآوری شد.
صبوحی با درخواست از مردم برای اعلام تخلفهای بازاریان و صنوفی که از ماسک استفاده نمیکنند، تصریح کرد: تنها با رعایت فاصله فرد به فرد، استفاده از ماسک و پرهیز از هر نوع تجمع میتوانیم به شرایط قبل از عید نوروز بازگردیم و شاهد آبی یا زرد شدن دوباره وضعیت کرونایی سمیرم باشیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا نیز در همین پیوند اظهار داشت: طرح تشدید کنترل بهداشتی در گام چهارم مقابله با بیماری کووید-۱۹ در این شهرستان در حال اجراست.
حجتالله تنهایی خاطرنشان کرد: کارشناسان بهداشت حرفهای، بهداشت محیط، نیروی انتظامی و اداره اصناف شهرضا ۴۸۶ بازدید، ۲۹۵ اخطار شفاهی، سه پلمب واحد صنفی و پنج نفر معرفی به مراجع قضایی و همچنین ۱۷۰ پرونده برای اقدام به تعطیلی در ۱۰ روز اخیر انجام دادهاند.
شهرستانهای سمیرم و شهرضا به ترتیب در ۱۶۰ و ۸۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شدهاند.