اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: ۲ فضای جدید با بهره‌گیری از امکانات ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و هلال احمر برای پذیرش بیماران کرونایی در اراک طی نشستی در روز جاری پیش بینی شد.  

سید " علی آقازاده" عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در راستای عبور از پیک چهارم کرونا و ایجاد انسجام و یکپارچگی بیشتر امروز نشستی برگزار شد.
وی ادامه داد: امید است اقشار مختلف مردم همچون یکسال گذشته همکاری و تعامل لازم را در این راستا داشته باشند. 

آقازاده افزود: شرایط کرونا در استان به شدت آینده تیره و تاری دارد، اما باید اذعان داشت که در طول چندروز گذشته مردم در شهرها و روستاهای استان، همکاری مناسب تری نسبت به هفته های گذشته دارند.
وی تاکید کرد: بازار و مراکز خرید شهر اراک و شهرهای بزرگ استان با همکاری مردم کاملا تحت نظارت است و فعالیت ندارند بنابراین شاهد ترافیک روان و بسیار کمتری نسبت به گذشته هستیم که تاثیر گذار است.

استاندار مرکزی اظهار داشت: موجی که از نوروز امسال در استان ایجاد شد منجر به تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های استان شده است که ناچار شدیم فضاهای دیگری را برای بستری بیماران کرونایی آماده سازی کنیم.
آقازاده با اشاره به مشکل تامین اکسیژن برای بیماران کرونایی گفت: مقرر شد پتروشیمی شازند تولیدات اکسیژن خود را که به صنایع و استان های دیگر ارسال می‌کرد، را متوقف کند و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد.
وی یادآور شد: روز پنجشنبه گذشته حدود ۲۲۰ کپسول اکسیژن را برای استفاده بیماران کرونایی از صنایع و ادارات استان جمع آوری کردیم که روز جاری  هم ۳۰۰ کپسول را از دستگاه‌ها، صنایع و برخی خیران آماده شد و مسئولیت تامین اکسیژن هم بر عهده شرکت پتروشیمی شازند است.
استاندار مرکزی بیان داشت: تعدادی پتو، ویلچر و نیروی آماده به کار مورد نیاز، با همکاری هلال احمر و مراکز درمانی صنعت نفت، نظامی و انتظامی استان در حال تامین است.
آقازاده عنوان کرد: امید است مردم و خیران و به ویژه پرستانی که بازنشسته هستند و آمادگی ارائه خدمات را به بیماران دارند خود را به دانشگاه علوم پزشکی معرفی کنند تا از ظرفیت آنان در ۱۰ روز آتی بهره گیری شود.
وی بیان کرد: چنانچه بتوانیم با همین محدودیت های ایجاد شده و تعامل و همکاری مردم حدود ۱۰ روز دیگر به همین منوال پیش برویم انتظار می رود پیک کرونا در استان تثبیت شود.
استاندار مرکزی ضمن تاکید بر اینکه کادر درمانی و پرستاری استان بسیار خسته هستند، گفت: امکانات بیمارستانی به سرعت در حال مصرف و فرسودگی است و در این راستا نیازمند زمان هستیم که امکانات را نوسازی، تعمیر و مرمت کنیم.  وی تصریح کرد: با ادامه این وضعیت، علاوه بر کمبود فضای  بیمارستانی، تجهیزات بیمارستانی هم پاسخگو نخواهد بود. 

آقازاده بیان داشت: نشست های پشتیبانی و رفع نیازهای علوم پزشکی، بیمارستانها و پزشکان به صورت مستمر برگزار می شود و امید است با تعامل و همکاری همه جانبه بتوانیم از پیک چهارم بیماری نیز عبور کنیم.