به گزارش ایرنا، سیدمهدی طبیب زاده روز پنجشنبه در جمع رسانه ها با بیان اینکه هدف آرمانی مسئولان استان کرمان و کشور توسعه پایدار است که در دل آن رفاه، معیشت و آبادانی وجود دارد افزود: در این استان تکیه اساسی بر صنایع معدنی شده که روزی مثل نفت پایانی خواهد یافت زیرا منابع ما محدودند.
وی اظهار داشت: تکنولوژی های امروز دنیا را به سمتی می برد که نیاز معدنی را کاهش دهد و ارتقای انرژی های پاک جایگاه نفت را از اولویت برمیدارد، و سهم معدن یک هشتاد و هفت صدم اقتصاد در دنیا است لذا باید به سمت دانش بنیان حرکت کنیم.
وی با اشاره به توجه ویژه به صنایع معدنی در کرمان گفت: همه باید بسیج شوند که درآمدها صرف دانش بنیان و صنعتی کردن متمرکز شود و این امر رویکرد این استان باشد زیرا نوع سرمایه گذاری با تکیه بر منابع معدنی چیزی بجز تخریب محیط زیست برای آینده باقی نمی گذارد و ثروت را باید تجدیدپذیر کنیم که آینده را تضمین کند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: این اتاق در جایگاه مشاور همواره سعی داشته که با پختگی مسایل و اولویت ها را احصا و مطرح کند که در مبادی مربوطه به مرحله اجرا برسند.
وی با اشاره به استفاده از ابزار شورای گفت و گو با حضور نمایندگان دولت، بخش خصوصی، قضایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با جایگاه قانونی ویژه، تصریح کرد: این شورا به بستری برای توسعه متوازن با رشد شاخص های تولید و بهبود فضای کسب و کار تبدیل شود.
وی افزود: شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی به ویژه در سال جدید، به گونه ای دیگر به این مسائل می پردازد و پیشنهادات مشخصی در این حوزه برای رفع موانع و پشتیبانی از تولید مطرح می کند و اصل توسعه را به عنوان یک دغدغه و مسیر حرکت استان را مطرح میکند.
طبیب زاده بیان داشت: ماحصل تمام جلسات و برنامه ها در پشتیبانی از تولید و مانع زدایی ها مطلوب نیست و جایگاه کرمان در شاخص های توسعه پایدار و حکمرانی استان کرمان مطلوب ارزیابی نمی شود.
وی عنوان کرد: با وجود منابع غنی، نیروی انسانی تحصیل کرده، منابع معدنی بزرگ کشور و جایگاه های طبیعی و گردشگری، تنوع اقلیم و تنوع جغرافیایی این استان به لحاظ برخورداری از شاخص توسعه پایدار جایگاه مناسبی در کشور ندارد.