زاهدان- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: حذف تدریجی کاربرد دفترچه بیمه سلامت بر اساس برنامه زمانبندی از اردیبهشت ماه امسال در استان انجام می‌شود.

دکتر رضا عباسی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان و بر اساس برنامه های استحقاق سنجی و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک و حذف تدریجی کاربرد دفترچه های بیمه سلامت و تاکید بر ضرورت افزایش سرعت فرآیندها بصورت الکترونیک به بیمه شدگان گام مهمی در جهت تسریع در روند ارائه خدمات و دسترسی پزشکان به پرونده سلامت بیماران برداشته خواهد شد که این امر موجب کنترل هزینه های درمانی و سیاست گذاری مناسب در حوزه بیمه سلامت می شود.

وی با اشاره به حذف تدریجی کاربرد دفترچه بیمه سلامت گفت: براساس تکالیف قانونی مصرح در بند (ج)تبصره ۱۷ قانون بودجه سال ۹۹مبنی بر جایگزینی ابزارهای الکترونیکی بجای دفترچه بیمه و با اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیکی کاهش تدریجی کاربردی دفترچه های بیمه سلامت از اول اردیبهشت ماه سالجاری بر اساس برنامه زمانبندی صورت می گیرد.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: بر اساس برنامه زمانبندی از ابتدای اردیبهشت ماه سالجاری دفترچه های صندوق بیمه سلامت همگانی، از ابتدای خرداد ماه دفترچه های صندوق بیمه روستاییان و از ابتدای تیرماه سایر دفترچه های صندوق های بیمه سلامت حذف و چاپ نسخ دفترچه متوقف و تنها برگ مشخصات چاپ خواهد شد.

وی بیان کرد: پس از حذف دفترچه ها بیمه شدگان عزیز می توانند با ارائه کارت ملی و برگ مشخصات دفترچه به مراکز درمانی مراجعه و خدمات دریافت کنند.

عباسی گفت: تمامی دفاتر پیشخوان طرف قرارداد نسبت به ثبت نام متقاضیان جهت تمدید اعتبار پوشش بیمه ای و سایر فرایند های بیمه گری اقدام نمایند و چاپ برگه های دفترچه ها مطابق با جدول زمانبندی صورت گیرد.

وی افزود: بیمه شدگان عزیز در هنگام مراجعه برای دریافت خدمات تشخیصی درمانی به موسسات درمانی در صورت استعلام سیستمی توسط موسسه از سامانه سازمان صرفا با ارائه کارت ملی و یا برگ مشخصات دفترچه بیمه خویش می توانند خدمات دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان اظهارداشت: بیش از ۲ میلیون۱۵۷ هزارو ۵۷۶ نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد بیش از ۴۳۶ هزارو ۶۳۴ نفر در صندوق بیمه سلامت همگانی و بیش از یک میلیون ۵۱۲هزار ۳۹۲ نفر در صندوق روستاییان و بیش از۱۶۲ هزارو ۲۸۰ نفر در صندوق کارکنان دولت و بیش از ۶ هزارو ۵۴۱ نفر در صندوق بیمه ایرانیان و بیش از ۳۹ هزارو ۷۲۹ نفر در صندوق سایر اقشار هستند.

وی گفت: در راستای توسعه خدمات الکترونیک و کاهش کاربرد دفترچه های بیمه سلامت از اردیبهشت ماه پزشکان محترم مطب دار متقاضی همکار در طرح نسخه نویسی الکترونیک می توانند از طریق نشانی اینترنتیeservices.ihio.gov.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

عباسی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم کاستن از مراجعات بیمه شدگان به دفاتر پیشخوان، پوشش بیمه ای بیمه شدگان صندوق های کارکنان دولت، روستاییان، سلامت همگانی و ایرانیان (صرفا بیمه شدگان بیمار خاص) تا پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۰بصورت خودکار در سامانه تمدید می شود و بیمه شدگان عزیز نیاز به مراجعه حضوری ندارند.