تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰

تهران – ایرنا – درپی سلسله اقدامات نژادپرستانه توام با خشونت پلیس آمریکا، این بار یک نوجوان لاتین تبار توسط پلیس شیکاگو به قتل رسید. این درحالی است که برخلاف ادعای پلیس وی هنگام اصابت گلوله دست های خود را به حالت تسلیم بالای سر برده بود.

به گزارش روز جمعه ایرنا، رسانه های آمریکایی همچون نیویورک تایمز، یو.اس.ای تودی، سی ان ان، لس آنجلس تایمز و ای.بی.سی نیوز با پرداختن به این خبر اعلام کردند: در پی انتشار تصاویر «ویدئو همراه پلیس» مشخص شد که «آدام تلودو» (Adam Toledo) نوجوان ۱۳ ساله آمریکایی هنگام تعقیب و گریز درحالی که دست های خود را بالای سر برده و هیچگونه سلاحی به دست نداشته است به یکباره توسط پلیس با شلیک یک گلوله از پای در می آید.

نیویورک تایمز گزارش داد: این تصاویر روز پنجشنبه ۲۶ فروردین ماه انتشار یافت و شبکه خبری سی ان ان نیز منبع انتشار این تصاویر جدید ویدیویی را «دفتر جوابگویی پلیس شیکاگو»   (Chicago's Civilian Office of Police Accountability) اعلام کرد.

لس آنجلس تایمز نیز با پرداختن به این خبر نوشت: درحالی این تصاویر روز گذشته انتشار یافت که تلودو در ۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ توسط پلیس شیکاگو  به این اتهام که وی درهنگام تعقیب و گریز مسلح بوده، با شلیک یک گلوله او را به قتل می رساند.

وخامت اوضاع در ایالت مینه سوتا

نیویورک تایمز افزود: بدنبال انتشار تصاویر ویدئوی همراه پلیس که این نوجوان لاتین تبار بدون داشتن سلاح به قتل رسیده است، هم اکنون وضعیت در ایالت مینه سوتا وخیم تر شده است. ۲۲ فروردین ماه پلیس در منطقه بروکلین سنتر واقع در شمال شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا «دانته رایت» (Daunte Wright) جوان ۲۰ ساله سیاهپوست را به قتل رساند.

این نشریه آمریکایی اضافه کرد: شب گذشته صدها نفر در مقابل پاسگاه پلیس بروکلین سنتر برای پنجمین شب متوالی پس از قتل دانته رایت و اکنون نیز با خبر انتشار تصاویر ویدیویی آدام تلودوف تجمع کرده و دست به اعتراض زدند.

به قتل رسیدن یک نوجوان ۱۶ ساله در مریلند توسط پلیس

شبکه خبری ان.بی.سی نیوز در مورخ ۲۴ فروردین گزارش داد: مقامات پلیس مریلند کشته شدن یک نوجوان ۱۶ ساله بدست نیروهای پلیس را تایید کردند. این نوجوان توسط پلیس با شلیک گلوله بشدت مجروح شد و زمانی که به بیمارستان انتقال یافت، جان باخته بود.

درحالی پلیس آمریکا همچنان به کشتار رنگین پوستان در این کشور ادامه می دهد که دادگاه جرج فلوید دیگر شهروند آمریکایی که که پنجم خرداد ماه ۱۳۹۹ در شهر مینیاپولیس ایالت مینه سوتا توسط یک پلیس سفید پوست با خفه کردن وی به قتل رسید، درجریان است.

قتل جرج فلوید اعتراض های سراسری در آمریکا را موجب شد تا آنجا که رئیس جمهوری وقت به نوعی دستور سرکوب اعتراض عدالتخواهان و معترضان به نژادپرستی سیستماتیک در آمریکا را صادر کرد. رفتار نیروهای پلیس و امنیتی در آمریکا علیه معترضان بهت رسانه های آمریکایی را موجب شد تا آنجا که با انتشار تصاویر  صحنه های سرکوب های دولتی می نوشتند باور نمی کنیم که «اینجا آمریکا است».

دادگاه درک شووین متهم به قتل جرج فلوید که پس از ۱۰ ماه و در ۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ سرانجام آغاز شد، بسیاری از ناظران و کارشناسان امور حقوقی در آمریکا بر این باورند که  در واقع دو دادگاه دراین زمینه وجود دارد؛ یکی صحنه خود دادگاه است که قاضی، وکلا و دادستان ها به همراه هئیت منصفه به این قتل رسیدگی خواهند کرد و دادگاه دوم بین معترضان حاضر در خیابان و جهانیان است که روند و نتیجه این دادگاه را  از نزدیک دنبال می کنند. در حقیقت این دادگاه و اعلام رای آن آزمونی است برای آمریکا.

پلیس آمریکا می کشد، محکوم و مجرم نمی شود

نشریه آمریکایی واشنگتن پست هم در گزارشی عنوان کرد: ماموران پلیس در سال گذشته میلادی تنها ۹۸۵ شهروند آمریکایی را کشته اند که درهیچ یک از این موارد نیروهای پلیس مجرم شناخته نشدند، پلیس آمریکا به قتل می رساند اما محکوم نمی شود.۲**