تهران-ایرنا- مردم بحرین در اعتراض به شرایط بد زندان‌های این کشور و افزایش تعداد زندانیان سیاسی مبتلا به ویروس کرونا، در مناطق مختلف این کشور تظاهرات کردند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، اعتراضات مردم بحرین در حمایت از زندانیان سیاسی و شرایط بد زندان‌ها و عدم رعایت مسایل بهداشتی ویژه کرونا، چند روز است که در بحرین ادامه دارد.

شرایط غیربهداشتی و غیرانسانی زندان‌های بحرین و شکنجه مخالفان در زندان‌ها در سایه شیوع ویروس کرونا در بین زندانیان، اسباب نگرانی بیش از پیش خانواده‌ها را فراهم آورده است و بحرینی‌ها به طور مرتب برای شرکت در تظاهرات به خیابان‌ها می‌آیند.

دیروز (جمعه ) هم این تظاهرات ادامه پیدا کرد و در مناطق مختلف از جمله «کرباباد»، «شهرکان»، «ستره»، «الدرزا»، «کرانه»، «ابوصبیع»، «الدیر» و «الهمله» برگزار شد.

معترضان بحرینی با سر دادن شعارهایی خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط زندانیان فکر و اندیشه شده و ادامه بازداشت آنان در سایه شیوع کرونا در داخل زندان‌ها را محکوم کردند.

شرکت کنندگان در تظاهرات روز جمعه عنوان کردند که باید بازداشت زندانیان فکر و اندیشه به خصوص به دنبال شیوع ویروس کرونا در داخل زندان‌ها متوقف شود.

جمعیت «الوفاق» بحرین به تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرده که این کشور طی روزهای گذشته، شاهد برگزاری حداقل ۳۷۹ تظاهرات برای آزادی زندانیان سیاسی بوده است.

الوفاق گزارش داد که طبق آخرین اطلاعات بدست آمده، حدود ۱۰۰ زندانی سیاسی در زندان‌های بحرین به کرونا مبتلا شده‌اند که این آمار رو به افزایش است.

هفته گذشته یکی دیگر از زندانیان سیاسی بحرین به نام عباس مال‌الله در داخل زندان مرکزی «جو» به شهادت رسید و علت شهادت وی اوضاع غیرانسانی زندان بوده است.

 نماینده سابق پارلمان بحرین می گوید: بیش از سه هزار و ۵۰۰ مخالف نظام آل خلیفه در زندان های این رژیم زیر سخت ترین شکنجه ها قراردارند.

جلال فیروز بامداد شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۰ سال از آغاز اعتراضات و انقلاب ۱۴ فوریه در بحرین گذشته است و اوضاع همچنان وخیم است.

وی بیان کرد: شکنجه ها، یورش های شبانه و دستگیری مردم، نقض حقوق بشر و سلب تابعیت شهروندان اصیل بحرینی ادامه دارد.

فیروز با بیان اینکه در بحرین حتی با یک توئیت یک نفر بازداشت می شود و به زندان می رود اضافه کرد: خفقان تا جایی است که شیعیان بحرین که اکثریت جمعیت این کشور را تشکیل می دهند از انجام شعائر مذهبی خود محروم هستند.