علیرضا اعوانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: ۲ هزار و ۷۲۶ واحد و کارگاه صنعتی، ۶ نیروگاه مقیاسکوچک و ۲ نیروگاه سیکل ترکیبی در شهرستانهای سمنان و شاهرود مصرفکننده گاز طبیعی در استان سمنان هستند.
وی ادامه داد: تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در بحث اقتصاد با تامین زیرساختها مانند گازرسانی همواره مورد توجه دولت و شرکت گاز است.
وی بیان کرد: سهم صنعت و نیروگاه در مصرف گاز طبیعی استان سمنان نشاندهنده فعالیت و رونق صنایع است و تلاش میشود با ارتقای خدماترسانی و توسعه شبکه گازرسانی به صنایع در نقاط مختلف استان توسعه بیش از پیش تحقق یابد.
اعوانی با اشاره به کشاورزی به عنوان یکی از محورهای توسعه تاکیدکرد: اکنون با توسعه شبکه گازرسانی و حرکت کشاورزی نوین، در استان سمنان ۸۴۴ مشترک و مصرفکننده گاز در بخش کشاورزی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد جامعه شهری استان سمنان در دولت تدبیر و امید از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند و اکنون شرکت گاز استان در بخش شهری ۲۴۸ هزار و ۷۸۷ مشترک دارد.
وی یادآور شد: توسعه شبکه گازرسانی به روستاهای استان سمنان نیز با جدیت دنبال میشود و اکنون ۵۳ هزار و ۲۳۲ مشترک روستایی در استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان اظهار داشت: توسعه عادلانه گازرسانی در شهرها و روستاهای استانِ پهناور سمنان از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است و گازرسانی به روستاها و مناطق محروم استان سمنان یکی از اولویت های شرکت گاز است و امیدواریم در آینده شاهد برخورداری تمامی روستائیان استان از این نعمت خدادادی باشیم.
به گزارش ایرنا، با وجود پراکندگی استان سمنان، ضریب نفوذ گاز در استان مطلوب است و ۳۰۱ روستای استان سمنان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و تلاش می شود تا در ۲ سال آینده تمام روستاهای واجد شرایط استان از نعمت گاز بهرهمند شوند.
۱۰۰هزار مشترک گاز در مناطق شهری استان مربوط به بخش خانگی است و ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز برخورد دار هستند.