چابهار - ایرنا - معاون آبزی‌پروری شیلات استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ۲ مرکز تامین بچه‌میگو در چابهار و کنارک فعال است گفت: تلاش این مراکز در تامین ۵۰ میلیون قطعه بچه‌میگو در سال، قابل توجه است.

حمیدرضا نصیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراکز آبزی‌پرور چابهار و اژدرماهی از مراکز تکثیر میگوی فعال استان بوده که تلاش‌های آن‌ها در تامین بچه‌میگو و بخشی از مولد مورد نیاز سایر مراکز تکثیر کشور و موفقیت فنی و بهداشتی تولید میگو استان قابل توجه بوده است. 

وی ادامه داد: امسال بازدید مشترک شیلات و تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار و انجمن صنفی میگو استان از محل آبگیری مراکز تکثیر آبزی‌پرور چابهار و اژدرماهی برای بررسی مسائل ناشی از بلوم (رشد) جلبکی انجام شد.

معاون آبزی پروری شیلات سیستان و بلوچستان بیان داشت: پیرو بررسی‌های انجام شده، طی بازدید از محل آبگیری مراکز مستقر در محدوده آب شرین‌کن کنارک، که به همراه اشکان اژدری رییس مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور چابهار، موسی سالاری رییس اداره فنی و مهندسی اداره کل شیلات استان و وحید سیدجوادی دبیر انجمن صنفی میگو استان انجام شد پیشنهادات مختلفی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: پیشنهادات مختلف برای اقدام کوتاه‌مدت و انعکاس موضوع و بررسی جامع توسط مشاور برای فعالیت‌های اساسی مطرح شد.

نصیری ادامه داد: همچنین مولدسازی و مراکز تکثیر، نخستین حلقه زنجیره صنعت آبزی‌پروری میگو محسوب می‌شود و در موفقیت فنی، بهداشتی و اقتصادی تولید میگو فوق‌العاده حائز اهمیت است.

تکثیر میگو در شهرستان‌های ساحلی چابهار، دشتیاری و کنارک به دلیل درجه حرارت مناسب، پاکیزه و به دور از آلودگی‌های صنعتی و شهری، نزدیکی به خط استوا و هوای نسبتا گرم و مرطوب و بادهای موسمی از کیفیت بالایی برخوردار است و بهترین ظرفیت برای اشتغالزایی، افزایش تولید این محصول، تامین نیازهای داخلی و صادرات به ده‌ها کشور به شمار می‌رود.