به گزارش ایرنا، فرشید فلاح روز شنبه به رسانهها ابراز داشت: تاکنون ۲۹۱ نفر برای شرکت در جشنواره جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات ثبت نام کردند و از این تعداد، ۱۹۶ نفر موفق به ارائه آثار به این جشنواره شدند.
وی با اینکه مهلت ارسال آثار تا ۲۷ فروردین بود افزود: ۳۰ فروردین آخرین مهلت ارسال آثار است و تمدید مجدد در کار نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: تاکنون ۸۳۱ اثر در بخشهای عکس، گزارش (خبری یا توصیفی)، مصاحبه، سرمقاله و یادداشت، تیتر، خبر، کلیپ، پادکست، طرح، پوستر، موشن گرافیک، انیمیشن و اینفوگرافیک به دبیرخانه چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات ارائه شده است.
فلاح افزود: از این تعداد ۵۹۰ اثر در بخش اصلی شامل ۱۸۴ عکس، ۱۲۳ گزارش، ۱۰۵ مصاحبه، ۶۶ سرمقاله و یادداشت، ۷۵ تیتر و ۳۷ خبر و نیز ۲۳۹ اثر در بخش ویژه شامل ۹۹ کلیپ، ۵۷ پادکست، ۴۴ طرح یا تصویر، پوستر یا اعلان، ۳۳ موشن گرافیک و هشت انیمشن و اینفوگرافیک است.
وی بیان کرد: فعالان رسانه ای استان های تهران با ۲۲۸ اثر ، سمنان با ۱۷۲ اثر و خراسان رضوی با ۷۷ اثر بیشترین آثار ارسالی را در بین استانهای کشور به این جشنواره داشتند.
چهارمین جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان به منظور رقابت بین خبرنگاران و فعالان رسانه، تولیدکنندگان محتوا در فضای چندرسانهای، ادمینها و فعالان فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، فعالان، موسسات و نهادهای تخصصی قرآنی، عموم علاقهمندان به فرهنگ، هنر و رسانه قرآنی برگزار میشود. این جشنواره کلیه موضوعات مرتبط با مفاهیم و آموزههای منطبق با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) را دربرمیگیرد و سبک زندگی اسلامی و قرآنی، وحدت اسلامی، انفاق و کمکهای مومنانه، جهاد و مقاومت اسلامی، پوشش و عفاف، فرهنگ ولایت و مهدویت بابهرهگیری از آموزههای قرآنی، مبارزه با ظلم و استکبارستیزی، آسیبهای اجتماعی، آموزههای اخلاقی، قصص قرآن، ایثار و شهادت، سیمای پیامبراسلام (ص)، نیکی به پدر و مادر و صلهرحم، نماز و نیایش، آثار و برکات نیکی در زندگی مردم، کسب روزی حلال و معاملات اسلامی و توجه به محیط زیست، از موضوعات مطرح در جشنواره ملی مطبوعات و رسانه آیات است.
این جشنواره به ۲ بخش اصلی و ویژه تقسیم میشود؛ بخش اصلی در رشتههای سرمقاله و یادداشت، گزارش (خبری یا توصیفی)، مصاحبه، خبر، تیتر و عکس برگزار میشود و در هر رشته، از سه نفر برتر تقدیر میشود و بخش ویژه نیز شامل تولیدات در حوزه چندرسانهای مانند انیمیشن، موشن گرافی، پادکست، اینفوگرافی، طرح و تصویر، پوستر یا اعلان و کلیپ است و در هر رشته از یک اثر برتر و در مجموع از ۶ نفر تقدیر میشود.