شیراز- ایرنا- رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس، خیران حرم‌ساز را حامیان واقعی تولید ملی دانست و گفت: این ستاد، کمک‌های نقدی دوستداران اهل بیت را صرف تامین مصالح و خرید ملزومات پروژه‌ها از صنایع داخلی می‌کند که این اقدام هم حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال و هم کمک به چرخه اقتصاد کشور است.

به گزارش دریافتی شنبه ایرنا، اسکندر قاسمی افزود: مشارکت در بازسازی و توسعه عتبات منحصر به نذر نقدی نیست و عموم مردم، شخصیت‌های حقیقی و حقوقی، متبرعان خاص، کارشناسان و متخصصان در حوزه‌های مختلف، بنگاه‌های اقتصادی و اصناف  می‌توانند در کنار کمک مادی، با اهداء اقلام مورد نیاز یا ارائه خدمات تخصصی به شکل تبرعی در این فیض مشارکت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان از عموم دوستداران اهل بیت دعوت می کنیم تا با اهدای پنج هزار تومان در سال از فرصت معنوی ارزشمند و ذخیره آخرتی برای توسعه حرم‌های مطهر در عتبات عالیات بهره‌مند شوند.
او افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات به پیشنهاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جهت بهبود شرایط نامناسب حرم های مطهر ائمه اطهار (ع) در اعتاب مقدسه پس از سرنگونی رژیم بعثی تشکیل شد و با هدف ساخت ‌و ‌ساز و توسعه فضای زیارتی حرم‌های مطهر در عراق، فعالیت خود را آغاز کرد.
قاسمی گفت: با کمک مردم استان و کشور تاکنون پروژه‌های متعددی در حرم‌های مطهر به سرانجام رسیده که یکی از مهترین این پروژه ها ساخت صحن حضرت زهرا (س) در جوار حرم مطهر امام علی (ع) در فضایی به مساحت ۲۲۰ هزار متر مربع است که بخش زیارتی آن تحویل داده شده و بخش غیر زیارتی نیز به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس در خصوص اولویت‌های این ستاد در سال جاری گفت: اتمام عملیات ساخت سازه فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) مزین بنام صحن حضرت زینب (س) و اجرای سازه طرح توسعه حرم مطهر امامین جوادیین (ع) از اولویت‌های مهم کاری ستاد در سال جاری است.
قاسمی، گسترش حلقه‌های اتصال اقشار مختلف جامعه به مکتب اهل بیت (ع) را از جمله کارکردهای این ستاد مردمی دانست و افزود: تمام هزینه‌های اجرای پروژه‌های نوسازی و توسعه‌ای در عتبات عالیات توسط مردم ولایتمدار و دوست دار اهل بیت (ع) در کشورمان تامین می‌شود و در امسال نیز تدابیر مختلفی برای جاری شدن برکات معنوی و اقتصادی نذر توسعه عتبات در جامعه و اقتصاد کشور اندیشیده شده است.
وی، میلگرد، انواع سیمان و گچ را سه قلم کالای ضروری مورد نیاز برای پروژه‌های در حال اجرا برشمرد و گفت: از شرکت‌های تولیدی و خیرانی که علاقه‌مند هستند به شکل غیر نقدی در فیض توسعه عتبات مشارکت کنند دعوت می‌کنیم با تامین این اقلام در پویش نذر توسعه عتبات حضور داشته باشند.
او ادامه داد: ستاد بازسازی عتبات عالیات به پشتوانه همین کمک‌های حتی اندک از نظر ارزش ریالی که از سوی مردم اهداء می‌شود، بیش از ۱۵۰ پروژه کوچک و بزرگ را در عتبات اجرا کرده است.