سرهنگ شاهین پاکروان روز یکشنبه همزمان با روز ارتش (۲۹ فروردین) در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با یادآوری حرکت انقلابی نیروی هوایی ارتش و کارکنان این نیرو در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ محضر امام راحل با ادای احترام و پیوستن عملی به انقلاب و مردم افزود: با تشکیل نشستی در ستاد ارتش در صبحدم ۲۲ بهمن همان سال و اعلام رسمی بیطرفی به آغوش انقلاب و ملت پیوست و همان روز نیز انقلاب به پیروزی رسید.
وی با یادآوری رویدادهایی از جمله برگزاری رفراندومها در کشور و شنیده شدن زمزمههایی مبنی بر انحلال ارتش از سوی برخی از عناصر خودفروخته از جمله منافقین اظهار داشت: امام خمینی (ره) با نگاه ژرف و دوراندیش و داشتن مشاوران امینی از جمله رهبر معظم انقلاب بر خلاف همه نظرهای اطراف خود تداوم فعالیت ارتش را ابلاغ و دستور نامگذاری ۲۹ فروردین ۱۳۵۸ به عنوان ارتش جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
فرمانده پادگان شهید کبریایی آران و بیدگل با بیان اینکه ارتش همیشه و همه جا در کنار انقلاب و مردم بوده است، افزود: ارتش به ویژه در برهههایی که نااهلان قصد سوق دادن انقلاب به سمت هدف جهانخواران داشتند با قدرت، اقتدار و سرعت در مرزهای کشور مستقر و در مقابل همه این عناصر ایستادگی کرد.
سرهنگ پاکروان با تاکید بر اینکه ارتش در برهههای حساس در کنار برادران سپاه، نیروهای مردمی و اعضای کمیتههای مردمی به دفاع از خاک کشور و حریم انقلاب اسلامی پرداخت، ادامه داد: امروز نیز این اقتدار و قدرت دفاعی همچنان ادامه دارد.
وی با یادآوری ورود سریع ارتش در آغاز جنگ تحمیلی که رژیم بعثی عراق ۲۰ ماه پس از انقلاب با حمایت تمامی ابرقدرتها شهرهای ایران را بمباران کرد، گفت: ارتش پس از حمله عراق به سرعت در ساعت یک بامداد اول مهر ماه و چند ساعت پس از حمله عراق با تصور ضعف ارتش ایران و خارج شدن فرماندهان این نیرو از کشور، وارد عمل شد و عراق هرگز فکر نمیکرد این تنش بر چهره صدام و صدامیان وارد شود.
به گفته سرهنگ پاکروان، ۱۴۰ فروند هواپیما از نیروی هوایی ارتش اول مهر ۱۳۵۹ به آسمان برخاست و تمامی نقاط کشور عراق را بمباران و به اقرار خبرنگاران حاضر در عراق، ارتش جمهوری اسلامی ایران در آن روز کاری کرد که آسمان کشور عراق پر از دود و سیاهی شد و صدام فهمید که هنوز با وجود و حیات ارتش مقتدر و ایستاده برنده جنگ نخواهد بود.
وی با اشاره به حضور نیروی زمینی ارتش، لشکر ۹۲، لشکر ۸۴ و تیپ ۳۷ زرهی و سایر یگانهای ارتش که آن زمان در مرزها مستقر بودند، اضافه کرد: حتی لشکر ۸۱ کرمانشاه با اقتدار جلوی لشکرهای مجهز عراق را گرفت و زمینگیر کرد و در کنار قوای مردمی و برادران کمیته، دشمن را عقب راند که صدام با این دفاع جانانه در روز ششم جنگ تقاضای آتشبس داد؛ صدامی که ادامه سخنرانی و پاسخ به سووالهای خبرنگاران را در عراق به تهران موکول کرد اما این آرزو را به گور برد و سرنوشت ظالم و فردی که به اصول انسانی پایبند نیست مشخص شد.
فرمانده گروه ۸۴۰ موشکی نزاجا مستقر در آران و بیدگل با اشاره پیشرفتهای زیاد ارتش جمهوری اسلامی ایران از آن زمان تاکنون در تمامی زمینهها و بهت دشمن از این پیشرفتها گفت: حضور تمامی جوانان و با تجربههای ارتش دوشادوش یکدیگر هر روز نسبت به روز دیگر در خصوص ارتقای آمادگی رزمی پیشرفتهای محسوسی را در ارتش جمهوری اسلامی ایران به منصه ظهور گذاشته است.
سرهنگ پاکروان خاطر نشان کرد: امروز ارتش با فرمانده غیوری چون امیر موسوی، فرمانده نیروی زمینی سرافرازی همچون امیر حیدری و به پیروی از این فرماندهان بزرگوار و به تاسی همه آنان که امروز در کنار ما نیستند، با اقتدار بهتر و بیشتر از قبل در حال پیشرفت در امور مربوطه است.
وی با تاکید بر حضور با افتخار ارتش در کنار مردم با وجود تمامی بلایای طبیعی و مصیبتهای وارده، ادامه داد: ارتش با حضور خود آلام (دردهای) مردم را در این غمها، سیل و زلزلهها، مصیبتها و مسایل کرونایی کم میکند و به مصداق واقعی به شعار «ارتش فدای ملت» از ابتدای انقلاب تاکنون پایبند است.
فرمانده گروه ۸۴۰ موشکی نزاجا مستقر در آران و بیدگل در پایان قطعه شعری در وصف وطن به قرار زیر زمزمه کرد:
وقتی که نسیم موج می اندازد در پرچم تو دلم می لرزد
مانند قدیم با شادی تو، با هر غم تو دلم می لرزد
ای رویش سبز، ای صبح سپید ای لاله ی سرخ تو ایمانم
عشق کهنم، زیبا وطنم شور سخنم، تو را می خوانم
عالم می داند آری تار و پود این پرچم
از خون رگ عشاق است
میبوسد این بیرق را
هرکس هرجای دنیا
نام خدا را مشتاق است
دل می بازم سر می بازم پای این پرچم
فرداها را من میسازم پای این پرچم
مظلوم سرفراز همواره بر اوج قلههایی
دائم در اهتزاز زیبایی و زیبایی و زیبایی
امام خمینی (ره) سال ۱۳۵۸ در فرمانی ۲۹ فروردین را روز ارتش جمهوری اسلامی نامگذاری کردند.