به گزارش روز سه شنبه مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، این دانشآموز که از فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی است و هزاران کتاب را در سبد مطالعه خود دارد، گفت: مادرم از کودکی برایم کتاب قصه میخواند و از همان زمان به کتابخوانی علاقهمند شدم. از پایه اول ابتدایی عضو کتابخانه عمومی شهر شدم و با توجه به علاقه وافر به کتابخوانی، تاکنون بیش از ۲ هزار جلد کتاب خواندهام.
پرنیا شعبانی با یادآوری کسب رتبهها و عناوین متعدد تصریح کرد: کسب عنوان «کتابخوان برتر کشوری» در سال ۹۵، «سفیر کتاب» و «کتاب یار طلایی مازندران» از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، عضویت در مجمع عالی نخبگان ایران، مروج برتر کشور در جشنواره مروجان کتاب، برنده جایزه پویش کشوری نامه به یک نویسنده، قصهگوی برتر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شرکت در برنامه اعجوبهها (صداوسیما) بهعنوان کوچکترین معلم ایران و کسب رتبههای برتر مسابقات کتابخوانی، از افتخاراتم بوده است.
این عضو مجمع عالی نخبگان ایران، اظهار داشت: از کودکی فعالیتهای ترویجی خود را در حوزه کتابخوانی شروع کردم و تا قبل از شیوع کرونا به صورت حضوری در مدارس ابتدایی دوره اول به ترویج کتاب با روش قصهگویی میپرداختم. هماکنون در عصر کرونا فعالیتهایم را در فضای مجازی دنبال میکنم. کانال دانایی توانایی را در بستر شبکه شاد با حضور ۶۰عضو نوجوان علاقهمند به حوزه کتابخوانی مدیریت میکنم. فعالیت ما در این کانال معرفی و تحلیل کتاب و معرفی نویسندگان حوزه کودک و نوجوان است.
وی در مورد آرمان و آرزوی خود گفت: شعار من «هر دانشآموز، یک مروج کتاب» است و آرزو دارم روزی هرکدام از دانشآموزان سرزمینم یک مروج کتاب باشند.
این قصهگو و کتابخوان برتر کشور با یادآوری ارائه سه پیشنهاد خود به وزیر آموزشوپرورش افزود: ایجاد کتابخانه دیجیتال در شبکه دانشآموزی شاد، اجرای طرح همیار کتاب در مدارس و جانمایی زنگ کتابخوانی در برنامه درسی را در برای بهبود وضعیت مطالعه در مدارس، به وزیر آموزشوپرورش پیشنهاد دادم که مورد استقبال وی قرار گرفت.
این دانشآموز مؤلف مازندرانی، ۲ رمان و تعداد زیادی داستان کوتاه را به رشته تحریر درآورده است و تعدادی دیگر هم در دست چاپ دارد.