به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» عصر سه شنبه در جلسه ستاد کرونا استان اظهار داشت: با توجه به شرایطی که موج چهارم کرونا برای کشور و استان ایجاد کرده هر روز این جلسه را تشکیل خواهیم داد تا بتوانیم این بحران را مدیریت کنیم، زیرا آنچه که برای ما مهم است تلاش برای حفظ سلامت و آسایش مردم شریف و بزرگوار استان کرمانشاه است.
وی تاکید کرد: برای مهار موج چهارم کرونا نیازمند وفاق، انسجام، وحدت و هماهنگی کامل مردم و مسوولان هستیم و بر این اساس همه مدیران وظیفه دارند که نهایت تلاش، کوشش و جدیت خود را برای مهار این پیک بکار بگیرند.
او با اشاره به وظایف هر کدام از دستگاه ها برای ایجاد شرایط بهتر و مناسبتر برای مردم تصریح کرد: همانطور که استاندار مسوول بخش های مختلف جامعه اعم از معشیت، فرهنگ، سلامت و امنیت مردم است هر کدام از دستگاه ها هم وظایفی در قبال مردم دارند که باید با تلاش ویژه نسبت به انجام وظایف خود اقدام کنند و اینکه گفته شود که فقط مردم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و ما مدیران کاری انجام ندهیم بسیار اشتباه و دور از انتظار است.
استاندار کرمانشاه به شرایط سخت موج چهارم کرونا اشاره کرد و با بیان اینکه ما در مقابل این مردم مسوول هستیم و اگر اقدامات و تلاش ها بیشتر نشود با شرایط بحرانی تر مواجه می شویم، ادامه داد: ما برای رفع مشکلات و کمک به شرایط بهتر در مقابل خدا، وجدان خود، مردم و مسوولان کشوری مسوول هستیم و باید پاسخگوی عملکرد خودمان باشیم و اینکه بعضی از مدیران می گویند که مردم رعایت نمی کنند و ما هم نمی توانیم اقدامی انجام دهیم، موضوع درستی نیست.
بازوند اظهار داشت: این افرادی که در اثر کرونا فوت می کنند از همشهریان، هم استانی ها و عزیزان ما هستند لذا برای مهار پیک چهارم این بیماری نیازمند یک انسجام ملی ، وحدت و هماهنگی بسیار خوبی بین مجموعه مدیریتی و مردم استان هستیم.
مدیران کم کار به دادستانی معرفی میشوند
استاندار کرمانشاه در ادامه از دانشگاه علوم پزشکی استان خواست که تعامل و عدم برخورد و معرفی نکردن مدیران کم کار در بحث مهار بیماری کرونا را کنار بگذارد و حتماً این گونه مدیران را به دادستانی کرمانشاه معرفی نماید.
بازوند همچنین گفت: بعضی از مدیران مانند شهردار کرمانشاه و مدیرکل ورزش و جوانان استان که رعایت پروتکل های بهداشتی را نداشتند، باید به دادستانی معرفی شوند زیرا وقتی مصوبه ای را به تصویب می رسانیم انتظار بیشتری از مدیران برای اجرای برنامه ها وجود دارد.
وی افزود: زمانی که مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای رعایت پروتکل های بهداشتی بکار می گیرد از مردم شریف استان هم انتظار داریم که نهایت همکاری خود را برای رعایت این شیوه نامه ها بکار گیرند اما این موضوع به این معنی نیست که اگر مردم رعایت نکردند مدیران هم بی تفاوت شوند زیرا ما در مقابل خدا و مردم مسوول هستیم و باید همت کنیم تا از این بحران عبور کنیم.
وی ادامه داد: مجموعه آرامستان کرمانشاه که مدیریت آن با شهرداری است از جمله مکان هایی است که پروتکل های بهداشتی در آن رعایت نمی شود و شهرداری کرمانشاه موظف است که در قبال عملکرد خود در این مجموعه پاسخگو باشد.
لزوم اقناع سازی بازاریان
استاندار کرمانشاه همچنین بر لزوم آگاهی بخشی و اقناع سازی دستفروشان سطح شهر کرمانشاه برای رعایت پروتکل های بهداشتی گفت: همچنین شهرداری کرمانشاه موظف است که با ارائه برنامه های مختلف نسبت به اقناع سازی و آگاهی بخشی به دستفروشان جهت رعایت شیوه نامه های بهداشتی اقدام کند.
بازوند یادآوری کرد که با برخورد با هیچ دستفروشی رضایت نداریم اما شهرداری می تواند با در اختیار گذاشتن بعضی از امکانات و اقناع سازی این افراد را راضی به رعایت پروتکل های بهداشتی نماید.
وی بیان داشت: چنانچه بعضی از مدیران بخواهند به بهانه اینکه مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کنند پس ما هم رعایت نکنیم به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و هر کدام از مدیران بر اساس وظیفه ای که دارند باید در حد توان برای اقناع سازی و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم تلاش کنند.
مقام عالی استان افزود: علاوه بر اینکه مدیر کم کار در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی باید به دادستانی معرفی شود همچنین باید گزارش چنین مدیری به وزارتخانه ذیربط به منظور درج در سابقه و معرفی به تخلفات اداری منعکس شود.
وی همچنین با اشاره به طرح بسیار خوب و اثربخش حاج قاسم سلیمانی از متولیان ذیربط خواست که بیش از پیش از فرصت اجرای این طرح بهره بگیرند.
استاندار کرمانشاه در پایان سخنان خود تاکید کرد: فرمانداران نیز باید به صورت ویژه موضوع بیماری کرونا را در دستور کار داشته و با قانون شکنان برخورد جدی داشته باشند زیرا در غیر اینصورت امکان دارد که در هفته های آینده با شرایط بسیار سخت تری مواجه شویم.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه ۳۰ فروردین رنگبندی جدید استانهای کشور را اعلام کرد که براساس آن شهرستان های سنقر وکلیایی، گیلانغرب، کنگاور، پاوه، هرسین، اسلام آباد غرب، کرمانشاه، سرپل ذهاب و صحنه در وضعیت قرمز قرار دارند.
براساس این گزارش، شهرستان های جوانرود، روانسر، دالاهو و قصرشیرین در وضعیت نارنجی و شهرستان ثلاث باباجانی نیز در وضعیت زرد قرار دارد.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اکنون ۸۴۰ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند.
از ابتدای شیوع بیماری تاکنون هزار و ۶۰۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه جان خود را از دست داده اند.