سهراب حیدری روز سهشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در میاندوآب اظهار داشت: از این تعداد ۴۷۸ دوز برای کادر درمان، ۱۸۴ دوز برای کادر بهداشت، ۳۸ دوز برای پزشکان نظام پزشکی غیردولتی، ۱۹ دوز برای بنیاد شهید و جانبازان، ۱۱۲ دوز برای بیماران دیالیزی و ۲۴ دوز برای گروه تدفین فوتی های کرونایی تزریق شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون نتایج تست کرونای۱۳ هزار و ۴۴۰ نفر با در میاندوآب مثبت شدهاست، افزود: هم اکنون بیشتر از ۱۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ایزوله بیمارستان عباسی این شهرستان بستری هستند.
وی با بیان اینکه همچنین بخشهای ویژه ICU یک و ۲ به صورت کامل پر و ۱۳ بیمار نیز در نوبت بستری هستند، گفت: در مجموع ۳۲۷ مورد فوتی در این شهرستان به ثبت رسیده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه مراجعه بیماران بد حال از هفته گذشته به شدت افزایش یافته و به تبع آن میزان مرگ و میر نیز بیشتر شده است، اظهار داشت: درگیری مبتلایان در میان سنهای مختلف کاملا مشهود است، ولی در جوان ها بیشتر دیده می شود.
حیدری با اشاره به اینکه در کودکان و سنین پایین مشکل جدی وجود ندارد، افزود: هنوز به پیک اصلی این موج وارد نشده ایم ولی نمودارها به شدت سیر صعودی دارد.
۵۷ واحد صنفی مشمول گروههای شغلی ۲ و سه و چهار پلمب شد
وی با بیان اینکه این هفته و هفته آینده روزهای بد و بدتری را به لحاظ ابتلاهای جدید سپری خواهیم کرد اظهار داشت: محدودیت فعالیت گروههای ۲، سه و چهار همچنان ادامه دارد و در این میان ۷۱۲ مورد بازدید، ۱۳۲ مورد اخطار و ۵۷ مورد پلمب در این مدت توسط اکیپ های نظارتی مشترک ستاد کرونا انجام گرفته است.
حیدری در خصوص کنترل گروه ها و شغل های مجاز گفت: در این راستا نیز ۸۲۴ مورد بازدید انجام گرفته که از این میان ۲۶ مورد به دادگاه معرفی و ۱۸ مورد نیز توسط اکیپ مشترک پلمب انجام شده است.
وی اضافه کرد: در برخی از بانک های شهرستان به جد با مشکل عدم رعایت پروتکل ها مواجه هستیم، که در این راستا ۱۸ بانک مورد ارزیابی قرار گرفته که هشت مورد تخلف و قصور در رعایت شیوه نامه های بهداشتی مشاهده شد.
وی با بیان اینکه در راستای کنترل اجرای پروتکلهای بهداشتی، از برگزاری ۳۷ مورد مراسم مختلف از قبیل عروسی و عزاداری جلوگیری شده است، اظهار داشت: هماکنون برخی بانکها و دست فروشان مهمترین و اصلیترین چالشهای کرونایی در این شهرستان محسوب می شود.
سختترین تصمیم در ستاد کرونا اعمال تعطیلی برای اصناف است
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار میاندوآب هم در این جلسه اظهار داشت: علت اصلی همهگیری کرونا تغییر جهش ویروس است و تنها راهکار مهار و کنترل آن رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.
اکبر صمدی با بیان اینکه هنوز به قله پیک موج چهارم نرسیده ایم و روند به شکل صعودی پیش میرود، افزود: سختترین تصمیمها در ستاد کرونا اعمال محدودیتها برای اصناف است چرا که فعالیت آنها با اقتصاد جامعه و معیشت مردم ارتباط دارد و این فعالیت به همان اندازه در گسترش کرونا تاثیر دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار میاندوآب با بیان اینکه پیک چهارم شوخی بردار نیست، افزود: میزان ابتلا و سرایت در موج چهارم مسریتر از موجهای قبلی است و باید دستگاههای اجرایی دخیل در این زمینه متعهدانه در میدان حضور داشته باشند و تمام تلاش خود را برای مهار آن بکار گیرند.
صمدی با بیان اینکه ۵۰ درصد وقت ما در فرمانداری صرف مباحث مربوط به کرونا میشود، گفت: در برخی حوزهها گلایه وجود دارد چرا که برخی نهادها با وجود دعوت قبلی هنوز در جلسههای کرونا حضور نمییابند.
وی با تاکید بر افزایش نظارتها برای محدودیتها گفت: برخی اصناف در پی بیتوجهی و بیاعتنایی به مصوبات ستاد کرونا مبنی بر تعطیلی در شرایط قرمز پلمب میشوند ولی دوباره با شکستن پلمب به فعالیت خود ادامه میدهند که باید برخورد جدی با صاحبان این واحدها به ویژه در هسته مرکزی شهر صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه در این راستا مالکان ۳۵ واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شده اند، گفت: بوستانهای شهر نیز در این شرایط باید تعطیل شود که هنوز در این مهم اقدامی نشده است.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
میاندوآب سومین شهر پرجمعیت آذربایجانغربی است.
تاکنون حدود ۱۴۲ هزار نفر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شدهاند؛ با توجه به پیش بینی افزایش تعداد مبتلایان، بستری ها و فوتی های ناشی از کرونا، رعایت موارد بهداشتی و الزامات تعیین شده از سوی ستاد کرونا بسیار با اهمیت است و باید همه شهروندان در این خصوص، اهتمام لازم را داشته باشند.