مرتضی اشرفی عصر سهشنبه در حاشیه نشست کارگروه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی به خبرنگار ایرنا افزود: احیای واحدهای تولیدی یا ایجاد واحدهای جدید از محل اجرای مصوبات این کارگروه شمار اشتغال را در این استان از ۸۱ هزار و ۷۸۵ نفر به ۸۲ هزار و ۴۸۵ نفر افزایش داده است.
وی ادامه داد: پارسال ۱۹۹ نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع استان (نشستهای گروه های کاری ذیل کارگروه و نشستهای کارگروه) با حضور مسوولان استانی برگزار شد که در این نشستها یکهزار و ۴۳۸ پرونده مربوط به مشکلات واحدهای تولیدی استان بررسی شد.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: نتیجه این نشستها هزار و ۷۰۷ مصوبه در پی داشت که تاکنون ۸۲۱ مورد از این مصوبات معادل ۴۸ درصد اجرایی شده و ۷۸۷ مصوبه در دست اقدام است.
وی افزود: این در حالی است که در طول سال ۱۳۹۸ کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی ۱۳۵ نشست برگزار کرده بود که منجر به دو هزار و ۶۹۵ مصوبه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی شده و همچنین در مجموع ۷۴ درصد مصوبات آن اجرایی شد.
اشرفی ادامه داد: بر این اساس شمار نشستهای کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به منظور برطرف کردن مشکلات استان در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ از رشد ۴۷ درصدی برخوردار بوده است.
وی گفت: در ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی خراسان رضوی در خصوص اجرای مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، به ترتیب اداره کل جهاد کشاورزی، شرکت توزیع برق، شرکت شهرک ای صنعتی و شرکت پخش فرآوردهای نفتی دارای بیشترین درصد رشد در تعداد مصوبات اجرایی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ بودند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: شمار مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی در سال ۹۹ در بخش تامین مالی و تسهیلات حوزه بانکی، ۳۵۶ مصوبه بوده که از این تعداد ۱۲۴ مصوبه اجرا شده در حالی که تعداد مصوبات این بخش در سال ۹۸ به میزان ۲۳۸ مصوبه بوده که از این تعداد ۲۲ مصوبه اجرا شده است.
وی ادامه داد: بانکهای ملی، سپه، صنعت و معدن و توسعه تعاون بیشترین تعداد مصوبات اجرایی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی در سال ۹۹ را نسبت به دیگر بانکها داشتهاند.
اشرفی گفت: در نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید درخواستهای ۱۰ واحد تولیدی استان در حوزه های مختلف بررسی و راهکارهای لازم برای اتخاذ آنها به تصویب رسید.
وی موضوع درخواستهای این واحدها را در این نشست "افتتاح مرکز معاینه فنی، تخصیص آب، تقسیط بدهی مالیات عملکرد و ارزش افزوده و بخشودگی جرایم، صدور پروانه بهرهبرداری، تشکیل کارگروه بهینهسازی مصرف انرژی، رفع مسدودی حسابهای بانکی، تامین سوخت، تعیین تکلیف پرداخت تسهیلات و محاسبه قانونی بدهی" برشمرد.