«شهرام کرمی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: در چند هفته اخیر که این فرآیند در کشور شروع شده، شاهد انتشار اخباری از تزریق واکسن به افرادی خارج از اولویتبندیها در برخی از شهرها هستیم که باتوجه به اینکه فرآیند واکسیناسیون کرونا در کرمانشاه هم آغاز شده، بنابراین باید مسوولان بهداشت و درمان استان اهتمام لازم را داشته باشند تا شاهد وقوع چنین اتفاقاتی نباشیم.
دادستان کرمانشاه تاکید کرد: در این راستا در صورت وقوع چنین اتفاقی در کرمانشاه علاوه بر مدیران متخلفی که از جایگاه خود سوء استفاده کرده اند، با مسوولان مرتبط شبکه بهداشت و درمان هم به دلیل کوتاهی در نظارت ها برخورد خواهد شد.
وی اعلام کرد: در هر نوبت تزریق واکسن باید بررسی های دقیقی به عمل آید تا مشخص شود کسانی که واکسن را دریافت کرده اند، آیا اسامی آنها جزو اولویت ها بوده یا خیر.
کرمی متذکر شد: قطعا دستگاه قضا با مدیرانی که با سوء استفاده از موقعیت و جایگاه خود اقدام به تزریق واکسن کرونا برای خود و یا اطرافیانشان خارج از نوبت کنند، برخوردی جدی و قاطع خواهد داشت.
وی در پایان تاکید کرد: بنابراین با هرگونه انحرافی در واکسیناسیون گروه های هدف در استان برخورد می شود.
به گزارش ایرنا، تاکنون بیش از ۲۵ هزار دوز واکسن کرونا برای تزریق به کادر درمان، سالمندان، جانبازان و افراد دارای بیماری سخت وارد کرمانشاه شده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز دوشنبه ۳۰ فروردین رنگبندی جدید استانهای کشور را اعلام کرد که براساس آن شهرستان های سنقر وکلیایی، گیلانغرب، کنگاور، پاوه، هرسین، اسلام آباد غرب، کرمانشاه، سرپل ذهاب و صحنه در وضعیت قرمز قرار دارند.
براساس این گزارش، شهرستان های جوانرود، روانسر، دالاهو و قصرشیرین در وضعیت نارنجی و شهرستان ثلالث باباجانی نیز در وضعیت زرد قرار دارد.
در ۲۴ ساعت گذشته ۶ نفر در استان بر اثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ فوت کردند و به این ترتیب مجموع جان باختگان استان کرمانشاه بر اثر ابتلای قطعی به کرونا از ابتدای اپیدمی تاکنون به یک هزار و ۶۱۰ نفر رسیده است.
هم اکنون ۸۴۰ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند.