به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، خسرو رحمانی با اعلام این مطلب افزود: یکی از مواردی که پس از شیوع ویروس کرونا شدت بیشتری گرفته و بیشتر مورد توجه واقع شد، مبحث آموزش های الکترونیک و مجازی بود. آموزش همگانی؛ یکی از اصلی ترین رسالت های جمعیت هلال احمر است.
وی گفت: با شیوع ویروس کرونا، با همکاری سازمان نظام پزشکی، آموزش های مجازی هلال احمر آغاز و نخستین دوره آموزشی با عنوان پیشگیری از شیوع کرونا یازدهم بهمن ماه ۱۳۹۸ برگزار شد تا جایی که با اعلام رسمی ورود ویروس کرونا به کشور در اسفندماه ۹۸، ۳۵۰ هزار نفر تحت آموزش این سازمان قرار گرفته بودند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر افزود: بعد از این دوره، چند همکاری دیگر نیز با سازمان نظام پزشکی انجام و دوره های دیگری نیز برگزار شد اما پس از آن سامانه جامع آموزش های همگانی جمعیت هلال احمر با کمک خیرین راه اندازی شد که قابلیت گسترش آموزش های همگانی در بستر آن وجود دارد. در این راستا توافقی نیز با اداره کل اتباع استان کرمان صورت گرفت تا اتباع افغانستانی نیز مشمول این آموزش ها شوند.
رحمانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اتباع افغانستانی می توانند از آموزش های این سامانه در خصوص حوادث و سوانح گوناگون و کمک های اولیه استفاده کنند و در آینده، این سامانه برای فارسی زبانان منطقه نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: تا به امروز حدود ۹ دوره آموزشی در این سامانه بارگذاری شده و نزدیک به ۱۴۴ هزار نفر در این دوره ها شرکت کرده اند. همچنین یک بخش اهدای مبلغ نیز در این سامانه وجود دارد و در صورتی که افراد تمایل داشته باشند و با توجه به این که هلال احمر یک سازمان عام المنفعه است، می توان از کمک ها در زمینه تولید محتوای آموزشی بهره گرفت. این بخش نیز از سوی کاربران با استقبال خوبی رو به رو شده و تا امروز کمک هایی نیز شده است که کمک بسزایی به توسعه آموزش ها می کند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر تصریح کرد: محتوای دوره ها زیر نظر اساتید علمی و مربیان جمعیت تدوین شده و برای هر محتوای دوره ای که شکل می گیرد، نزدیک به یک ماه کارهای گروهی انجام می شود تا یک محتوای معتبر و به روز آماده شده و مردم بتوانند از آن استفاده کنند. این محتوا شامل فیلم، متن، عکس و توضیحات اساتید است که به صورت روان در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.
وی افزود: این سامانه به این شکل است که افراد پس از شرکت در دوره های آن، در آزمونی شرکت کرده و ۲۴ ساعت پس از آزمون می توانند گواهی خود را از این سامانه دریافت کنند. گواهی نامه این دوره ها به امضای معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر می رسد و جزو گواهی نامه های معتبر است و با رایزنی هایی که با سازمان مدیریت بحران کشور شده است اکثر این دوره ها برای کارکنان نیز ضمن خدمت حساب شده و در آینده نیز موارد انگیزشی بیشتری برای این سامانه در نظر گرفته می شود تا اشتیاق برای حضور در دوره ها بیشتر شود.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با اشاره به اهداف آموزش های همگانی گفت: ما به دنبال عدالت در آموزش هستیم و آموزش همگانی در همه جا، همه وقت و برای همه شعار ماست. هدف این است همه مردم به آموزش ها دسترسی آسان داشته و مطالب آموزشی را فراگیرند تا در مواقع نیاز از این آموزش ها استفاده کنند و آلام آنها در سوانح و حوادث کاهش یابد.