سنندج - ایرنا - مدیراورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تلفن ۱۱۵ استان از اول مهر سال گذشته تا پایان فرورین امسال، ۱۵۷ هزار و ۷۲۰ بار به صدا درآمده است.

به گزارش ایرنا، رضا پیرا روز چهارشنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: ۱۸ هزار و ۵۴۱ نفر از افرادی که به علت بیماری‌های مختلف با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ استان تماس گرفته‌اند با حضور تیم‌های امدادی اورژانس، امدادرسانی شده‌اند.

وی با اشاره به امداد رسانی به یک هزار و ۷۶۸ نفر از افرادی که به علت مشکلات قلبی با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته اند، افزود: از اول مهر پارسال تا پایان فروردین امسال، به ۲ هزار و ۶۵ نفر دچار مشکلات تنفسی در استان امداد رسانی شده است.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به انجام ۲۹ هزار و ۸۲ ماموریت شامل حوادث تصادفی، غیر تصادفی، مسمومیت‌ها و بیماری‌ها در این بازه زمانی در استان گفت: از این تعداد ۳۲ ماموریت توسط تیم‌های امدادی اورژانس هوایی انجام شده است.

پیرا اضافه کرد: از تعداد ماموریت انجام شده، چهارهزار و ۲۲۷ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۲۴ هزار و ۸۵۵ مورد مربوط به حوادث غیرتصادفی بوده است.

وی اظهار داشت: از مجموع ماموریت‌های انجام شده پنج هزار و ۳۵۸ مصدوم مربوط به حوادث تصادفی و پنج هزار و ۴۴۳ مصدوم مرتبط با حوادث غیررانندگی به بیمارستان‌های استان اعزام شده است.

مدیر اورژانس پیش‌بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به مسمومیت ۱۱۵ نفر با گار مونواکسیدکربن در این بازه زمانی، افزود: همچنین در این مدت چهارهزار و ۳۸۱ مصدوم بر اثر حوادث تصادفی  و ۱۱ هزار و ۳۶۷ مصدوم غیرتصادفی به بیمارستان منتقل شده‌اند.

نصب و راه اندازی یک دستگاه «سی تی اسکن» در بیمارستان توحید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای خدمت به بیماران مبتلا به کرونا اظهار داشت: یک دستگاه سی تی اسکن جدید در بیمارستان توحید سنندج نصب و راه‌اندازی شد.

صدیق جدیدالاسلامی با بیان اینکه این دستگاه از سوی بانک جهانی به دانشگاه علوم پزشکی کردستان تحویل داده شد، افزود: دستگاه مورد نظر ۳۰ فروردین جاری نصب و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ دستگاه سی‌تی اسکن در بیمارستان توحید فعال است، گفت: با توجه به پیشرفته بودن دستگاه سی تی اسکن  این بیمارستان، هم ‌اکنون هیچ محدودیتی در پذیرش و معاینات روزانه بیماران وجود ندارد.

در حال حاضر ۳۶ پایگاه جاده ای،۲۲ پایگاه شهری و یک پایگاه هوایی اورژانس در کردستان فعال است.