تهران - ایرنا - سرپرست اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران برخی امتیازات و تخفیفات حکمت کارت ایثارگران در سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد.

به گزارش  ایرنا از  «ایثار»، جعفر واحدی با اشاره به تحویل حکمت کارت به ایثارگران عزیز، گفت: با عنایت به توافقات صورت گرفته ضمن افزایش میزان شارژ حکمت کارت از مبلع ۱۰ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان میزان اقساط خرید کالا نیز در سال ۱۴۰۰ از ده ماه به ۲۴ ماه افزایش یافته است.

وی در رابطه با تخفیفات و امتیازاتی که برای حکمت کارت ایثارگران در نظر گرفته شده است، افزود: در سال ۱۴۰۰ سازمان اتکا با بهره‌مندی ایثارگران از حداکثر تخفیفات و امتیازات موافقت کرده که این موضوع در حال پیگیری است.

واحدی با بیان اینکه محدوده میزان شارژ حکمت کارت ایثارگران ۲۴ برابر ۲۵ درصد خالص دریافتی حقوق بهمن ماه سال ۱۳۹۹ است، عنوان کرد: کلیه حکمت کارت‌ها در سال ۱۴۰۰ تحت پوشش بیمه عمر مانده بدهکار قرار گرفته است.

سرپرست اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: حق بیمه ایثارگرانی که در طول مدت قرارداد از این کارت‌ها استفاده نکنند به آنها عودت داده می‌شود.

نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش برگزار شد

نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

 سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش که با حضور معاون فرهنگی و پرورشی و رییس ستاد مرکزی شاهد وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر معاونان و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، به موضوع مهم پیگیری امور تحصیلی دانش‌آموزان شاهد و ایثارگری که نیاز به حمایت علمی بیشتری نسبت به سایرین دارند اشاره کرد و خواستار برگزاری کلاس‌های فوق برنامه برای رشد و ارتقای علمی آنان شد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت نقش آموزش و مهارت‌آموزی، گفت: فرآیند آموزش بدون مهارت‌آموزی کامل نیست و متولیان امور آموزشی باید در این خصوص برنامه‌ریزی مبتنی بر تجارب و نظریه متخصصان انجام دهند، تا دانش‌آموزان بتوانند در آینده نظام اسلامی ایفای نقش کنند.

در ادامه نشست علیرضا کاظمی، معاون فرهنگی و آموزشی وزارت آموزش و پرورش هم به موضوع مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: با عنایت به توصیه‌های موکد مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص گسترش مراکز فنی و حرفه‌ای در کشور و همچنین علاقه‌مندی جمع کثیری از دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر به رشته‌های تحصیلی فنی و حرفه‌ای، پیشنهاد شده کارگروهی جهت پیگیری این موضوع تشکیل شود.

در این نشست در خصوص شیوه‌نامه ثبت‌نام مدارس شاهد در سال ۱۴۰۰ و اصلاح بعضی از موارد آن و همچنین مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر در دوره متوسطه دوم بحث و بررسی و مقرر شد کارگروهی به همین منظور جهت تعیین استانداردها و راهکارها تشکیل شود تا طبق اولویت‌بندی اقدامات لازم انجام شود.