ارومیه- ایرنا مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: ۸۵ ناظر بر مراکز تولید و عرضه انواع فراورده های گوشتی و دامی در استان طی ایام ماه مبارک رمضان در قالب ۳۸ گروه نظارت دارند.

سید امید خلیل زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده ها در ایام ماه مبارک رمضان همه مراکز نگهداری و عرضه از قبیل مراکز تولید، توزیع و عرضه، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی،‌کارگاه های فرآوری و بسته بندی در اقصی نقاط سطح استان توسط اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی تحت نظارت هستند.

وی با بیان اینکه این نظارتها تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت ویژه ادامه دارد، گفت: ناظران بهداشتی دامپزشکی در ۲ شیفت کاری این مراکز را تحت کنترل و نظارت ویژه قرار داده اند و به طور مستمر بازرسی های لازم انجام می شود

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از شهروندان در خواست می شود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

وی با اشاره به تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز کشتارگاهی در قالب استقرار نیروی دولتی در کشتارگاه های طیور بیان کرد: تشدید نظارت بر مراکز عرضه و واحد های قطعه بندی رعایت ضوابط ابلاغی و کنترل بهداشتی تولیدات و نظارت شبکه های دامپزشکی با محوریت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها در مورد رعایت سن کشتاری از مهمترین این برنامه هاست.

خلیل زاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را با ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس ۲۷۷۸۷۰۱– ۰۴۴۳ و سامانه ارتباطی  ۱۵۱۲،  شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ و شبکه های دامپزشکی در سطح استان اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم انجام شود.