سید علیرضا دیهیمی پنجشنبه به ایرنا گفت:رویکردهای جدید موجب شد در این شرایط تعداد بیشتری از ورزشکاران این رشته در فارس در رقابت ها شرکت کنند؛ امیدواریم بتوانیم مسیر پیش رو را با برنامهریزیهای دقیقتر برای حضور همیشگی ورزشکاران هموار کنیم تا مهارت های آنان بیشر محک بخورد.
وی با اشاره به عملکرد هیات ژیمناستیک استان فارس در سال ۱۳۹۹ عنوان کرد: همهگیری ویروس کرونا نه تنها در حوزه ورزش بلکه در سایر اصناف موجب توقف طولانیمدت بسیاری از فعالیتها شد از این رو در ادامه مسیر، برنامهریزی را برای مدیران حوزه ورزش و همچنین ورزشکاران دشوارتر کرد.
دیهیمی بیان داشت: آموزش، مهارت آموزی و ارتقابخشی، توسعه زیر ساخت ها و استعدادیابی با رویکرد جدیداز اولویت های ژیمناستیک فارس در سال ۱۴۰۰ است.
او گفت: سایت هیات ژیمناستیک فارس به نشانی www.farsgymnastic.ir با ارائه اخبار و اطلاعات لازم درباره فعالیتهای این مجموعه و نیز موفقیتهای کسبشده از سوی ورزشکاران، همچنین ارائه برنامهها در خدمت علاقهمندان به این رشته، ورزشکاران و اصحاب رسانه قرار دارد.
سر پرست هیات ژیمناستیک فارس از زحمات مربیان و داوران که در شرایط سخت کرونا به مهارتآموزی با روشهای مختلف پرداختند، تشکر کرد گفت: حضور فعالانه و مسوولیتپذیری مربیان و داوران هیات ژیمناستیک فارس در دورههای ارتقای سطح که از سوی فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد، بیانگر تعهد آنان به این ورزش مادر در هر شرایطی است.
وی استقبال بانوان از این رشته را زمینه ساز توسعه همگانی این ورزش دانست و افزود: بانوان فارس در سال ۱۳۹۹ با حضور مجازی در مسابقات مختلف موفق به کسب مدالهای رنگارنگی شدند.
دیهیمی ادامه داد: تنها سالن ژیمناستیک فارس، سالن تخصصی استاد حسین اعظمی شیراز است اما با رایزنیهای صورت گرفته با شهرداری شیراز مقرر شد سالن رسول اعظم (ص) نیز با تکمیل تجهیزات استاندارد پس از پایان وضعیت قرمز کرونایی در اختیار ورزشکاران قرار گیرد.
سرپرست هیات ژیمناستک فارس افزود: در سال ۱۳۹۹ هشت نفر از جوانان ژیمناست فارس موفق به کسب عنوان قهرمانی کشور شدند که می توان از محمد خالد شبانی، حسین قانع، محمدامیر عزیزی، مرصاد پورمهدی، داریوش حیدری نقدعلی، میلاد تابع بردبار، شنتیا مجذوب و علیرضا کاظمی نسب نام برد ضمن اینکه استقبال از این رشته موجب شد ۹۶ مدال طلا و نقره در سطح کشور برای فارس به ارمغان بیاورند.