به گزارش روز پنجشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمدصادق براتی افزود: چهار اثر از این آثار مربوط به شهرستان گناباد است که شامل «خانه رضایی معروف به حوضخانه رضایی، خانه نجفی، خانه مهدوی و یک اثر هم مربوط به آثار گیاهی با عنوان درخت چنار کهنسال میدان کاخکل است.
وی ادامه داد: همچنین یک اثر مربوط به شهرستان سرخس، بخش مرزداران با عنوان پاسگاه شوراق و یک اثر هم مربوط به شهرستان نیشابور با عنوان درخت کهنسال آرچای بی بی است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی با قدردانی از مجموعه دست اندرکاران گردشگری استان برای پیگیری ثبت آثار تاریخی و فرهنگی در فهرست آثار ملی گفت: آثار تاریخی و فرهنگی نمایانگر هویت جوامع بشری است و لازم است تمام استعدادهای موجود برای حفظ و معرفی آن آثار به کار گرفته شود.
براتی افزود: در این راستا باید دانست که امروزه اقتصاد بسیاری از کشورهای دنیا وابسته به گردشگری و بازدید از آثار تاریخی است که میتواند منبع تولید ثروت برای آن مناطق باشد و استان خراسان رضوی غنی از این آثار بوده و باید به صورت حرفهای به زائران و گردشگران داخلی و خارجی شناسانده شود.
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۶
مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: ۶ اثر تاریخی و فرهنگی دیگر استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.