مریم محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرندهنگرهای علاقه مند، کارشناسان محیط زیست و علاقه مندان به محیط زیست در این جزیره تا کنون ۱۹۳ گونه پرنده مختلف را شناسایی کرده اند.
وی اضافه کرد: در چهار سال گذشته نیز تصاویر ۱۳۷ گونه پرنده در حال انقراض، کم یاب، مهاجر و بومی این جزیره با کمک گونه شناسان به شیوه عکاسی گردآوری شده است.
ریس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش یادآور شد: بسیاری از پرندگان از جمله گلاریول بال سیاه، پره رخ زرد، کوکوی ابلق بعد از سال ها در جزیره کیش مشاهده شده است.
وی گفت: حواصیل سبز و پرندگان شکاری از قبیل سارگپه جنگلی تاجدار، عقاب ماهیگیر، لیل شاهین و دلیجه کوچک در سطح منطقه و حتی در جهان کمیاب است که در زمستان این جزیره را برای گذران زندگی انتخاب می کند.
سواحل ماسه ای و صخره ای جنوب جزیره، منطقه ساحلی و جرز و مدی غرب و شمالغرب جزیره، آب گیری های شمال جزیره، مانداب های جزیره، جنگل های باز با درختان پراکنده، درختان دست کاشت غرب و جنوب شرق جزیره، مناطق بوته ای و سنگ لاخی، نقاط شهری و مسکونی از جمله زیستگاه های پرندگان در جزیره کیش است.
کیش از جمله جزایر ایران بوده که به دنبال چین خوردگی های رشته کوه زاگرس به صورت طاقدیسی و نمکی رخنمون کرده است و ارتفاع بلندترین نقطه این جزیره حدود ۳۵ متر از سطح دریا ارتفاع دارد.