مسوول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهیندژ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یک انبار علوفه یونجه انباشت شده در روستای "فتح آباد" این شهرستان روز گذشته طعمه حریق شد.
مجید نوربیگی افزود: عوامل آتشنشانی شهرداری شاهیندژ با اطلاع از وقوع این حادثه بلافاصله با یک دستگاه خودرو به روستای "فتح آباد" واقع در بخش مرکزی این شهرستان اعزام و اقدام به مهار آتش کردند.
وی ادامه داد: در این حادثه بیش از ۶۰۰ بند یونجه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون ریال طعمه حریق شد.
مسوول سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهیندژ با بیان اینکه هنوز علت این آتش سوزی مشخص نیست، اضافه کرد: انبار علوفه برای آتشسوزی بسیار مستعد است و بر همین اساس کشاورزان و دامداران باید نکات ایمنی را برای جلوگیری از این اتفاقات به طور کامل در نظر بگیرند.
وی تاکید کرد: شهروندان برای برخورداری از هرگونه راهنمایی و مشاوره ایمنی با شماره تلفن ۱۲۵ این سازمان در طول شبانهروز تماس بگیرند.
هماکنون این سازمان در شاهیندژ در قالب یک ایستگاه، ۱۰ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از چهار دستگاه خودرو و یک آمبولانس فوتبر، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام میدهد.
مهلت بیمه محصولات کشاورزی مهاباد تا ۱۵ اردیبهشت تمدید شد
معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت: مهلت بیمه محصولات کشاورزی این شهرستان برای بهرهمندی بیشتر کشاورزان از مزایای آن تا ۱۵ اردیبهشت ماه جاری تمدید شد.
رسول سعیدیان افزود: کشاورزان و بهرهبرداران قبل از اتمام این مهلت با مراجعه به کارگزاران مربوطه نسبت به بیمه محصولات زراعی خود اقدام کنند.
وی بیان کرد: با توجه به کاهش بارندگیهای فصلی و احتمال خشکسالی و وارد شدن خسارات به محصولات کشاورزی، کشاورزان برای بیمه کردن محصولات خود در اسرع وقت اقدام کنند.
معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد اظهار داشت: کشاورزان تلاش کنند محصولات بهاری خود از جمله چغندرقند، نخود و عدس را بیمه کنند، زیرا امسال شرایط جوی بویژه بارندگی مساعد نبوده و درصورت وارد آمدن خسارت، تنها با بیمه محصولات کشاورزی میتوان به کشاورزان خسارت پرداخت کرد.
مهاباد با داشتن بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد باغی و زراعی یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در جنوب آذربایجانغربی محسوب میشود.
صدور اخطار زیست محیطی به یک واحد شن و ماسه مهاباد
رییس اداره حفاظت محیطزیست مهاباد اظهار داشت: کارشناسان این اداره پیرو گزارش های واصله مبنی بر جاری شدن پساب یک کارخانه شن و ماسه در زمینهای کشاورزی و رودخانه اقدام به پایش ۲ واحد تولید شن و ماسه و دانه بندی شکسته در این شهرستان کردند.
فاروق سخنور اضافه کرد: این پایش به منظور بررسی میزان آلودگی زیست محیطی انجام شد و در این راستا از قسمت های مختلف این واحدها شامل مدیریت پساب تولیدی و بازچرخانی پساب بازدید به عمل آمد.
وی بیان کرد: در این بازدید مشخص شد که پساب این واحدها با آلایندگی بالا در حال تخلیه به نهرهای اراضی کشاورزی پیرامون و همچنین رودخانه است.
وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع اخطاریه زیست محیطی مبنی بر رفع آلایندگی و جلوگیری از انتشار آلودگی برای این واحدها ابلاغ شد.
سخنور اضافه کرد: براساس استانداردهای زیست محیطی، صاحبان واحدهای صنعتی و خدماتی موظف به رعایت و کاهش آلایندگی واحد خود بوده و در غیر این صورت واحد تا رفع آلودگی پلمب خواهد شد.