به گزارش ایرنا، سید محمد موسوی زاده روز شنبه به رسانه ها گفت: شبکه و تاسیسات توزیع برق ۹ نقطه استان سمنان در نخستین اقدام فراگیر تعمیرات شبکه توزیع برق به منظور عبور از اوج بار مصرف تابستان، اصلاح و بهینهسازی شد.
وی افزود: طرح اصلاح و بهینهسازی شبکه و تاسیسات توزیع به صورت هماهنگ و از سوی شرکت توانیر برنامهریزی شد و در کلیه شرکتهای توزیع برق به اجرا درآمد.
وی بیان کرد: ایمنسازی شبکه برای رفع کانونهای خطر، بهبود پروفیل ولتاژ، افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه، کاهش خاموشی های ناخواسته، بهبود کیفیت ولتاژ شبکه، کاهش تلفات انرژی الکتریکی، تمرین آمادگی برای مواجهه با بحران های مختلف، مقابله به دستگاه های رمزارز غیرمجاز و افزایش رضایتمندی مشترکان، از جمله اهداف و نتایج اجرای این اقدام فراگیر است.
موسوی زاده افزود: این طرح جهادی- ضربتی با مشارکت ۶۲ تیم عملیاتی در بخشهای روشنایی معابر، آزمایش لوازم اندازه گیری، بالانس شبکه، خط گرم و شبکه هوایی و حضور ۲۰۲ نفر نیروهای اجرایی و تخصصی و ناظران فنی و ایمنی شرکت توزیع برق استان و بهرهگیری از ۵۹ دستگاه خودروهای سبک و سنگین عملیاتی، با رعایت کلیه موارد بهداشتی و ایمنی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: یک درمیان کردن ۲ هزار و ۱۳ چراغ روشنایی، تنظیم ساعت های نجومی مدارات روشنایی به تعداد ۲۵۹ مورد، رفع ۱۹۹ مورد اتصالات سُست، بازآرایی و تعدیل بار ۲۱ فیدر و همچنین بهسازی ۱۵ فیدر پرعارضه، از دیگر اقدامات عملیاتی در شرکت توزیع برق استان سمنان بود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان با اشاره به این که عملیات اصلاح و بهینه سازی ۳۱ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۲۵ ایستگاه هوایی توزیع برق در این اقدام فراگیر به انجام رسید یادآور شد: به منظور رینگ شبکه و متعادل سازی خطوط مجاور، یکهزار متر شبکه فشار متوسط و یک کیلومتر شبکه فشار ضعیف نیز احداث شده است.
۷۶.۵ درصد مشترکان شرکت توزیع برق استان سمنان در تعرفه خانگی، ۵.۹ درصد عمومی، ۱.۷ درصد کشاورزی ، ۱.۳ درصد صنعتی ، ۱۴ درصد تجاری و بقیه مربوط به بخش روشنایی معابر است.
۷۱ درصد برق مصرفی در استان سمنان صرف بخشهای تولید میشود که بالاتر از میانگین کشوری است.