مهرداد محمدی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، با اشاره به اینکه نشاء برنج همه ساله از اوایل اردیبهشت ماه توسط کشاورزان منطقه انجام می شود افزود: ۹۹درصد برنج تولیدی در این شهرستان ارقام محلی و یک درصد دیگر رقم پرمحصول است.
وی در ادامه با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال حدود ۸۵ درصد از اراضی منطقه بصورت مکانیزه و ۱۵ درصد نیز بصورت سنتی کشت شود، اظهار داشت: هاشمی ، جمشید جو، حسن سرا ، دم زرد و دم سیاه از مهمترین ارقام برنج این شهرستان به شمار می رود.
وی یادآور شد: هرساله برداشت برنج از اواسط مردادماه در اراضی این شهرستان آغاز می شود ضمن آنکه کشاورزان منطقه سالانه ۱۱۲ هزار تن شلتوک برنج تولید می کنند.
محمدی با اشاره به اهمیت انجام عملیات شخم زمستانه برای کنترل آفات و تامین آب مورد نیاز مزارع خاطر نشان کرد: شخم زمستانه در ۶۵ درصد از اراضی برنج این شهرستان انجام شده است.
مدیریت جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: همچنین عملیات خزانه گیری برنج در ۷۵ درصد از اراضی شالیکاری منطقه توسط کشاورزان به اتمام رسیده است .
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان، با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.