تهران-ایرنا- بیشتر بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خفیف ماه ها بعد از بهبودی هنوز به مراقبت نیاز دارند.

به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری یونایتدپرس، طبق داده های منتشر شده از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا،   تقریبا ۷۰ درصد از بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ که به مراقبت های بیمارستانی نیاز ندارند، دست کم یک بار در ماه یک تا ٦ ماه پس از ابتلا به این بیماری به دلیل طولانی شدن علایم این ویروس به یک ارایهدهنده خدمات بهداشتی مراجعه می کنند.

این مرکز اعلام کرد که ۸۸ درصد از این افراد، ۶۵ ساله و مسن تر هستند؛ این بزرگسالان مسن طی ٦ ماه اول بعد از نتیجه مثبت آزمایش کرونای خود، به طور متوسط ‌حداکثر هفت بار به پزشکان و متخصصان مراقبت های اولیه مراجعه می کنند.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا نوشتند: وجود کووید-۱۹ فعال، علایم تشخیص کروناو مراجعه های ویژه نشان می دهد که برخی از بزرگسالان غیر بستری در بیمارستان از جمله افرادی که دارای بیماری حاد بدون علامت یا خفیف هستند به  احتمال زیاد ماه ها پس از تشخیص به مراقبت های بهداشتی ادامه داده اند.

آنها گفتند: بالا بردن سطح آگاهی در میان بیماران، پزشکان و علایم سلامتی در مورد تشخیص های جدید و رایج و نیازهای بهداشتی، از جمله ارزیابی تخصصی، پس از عفونت حاد برای درک تأثیرات طولانی مدت بیماری مهم است.

تحقیقات نشان می دهد حتی در میان افرادی که به دلیل آلودگی به کووید-۱۹ بیماری خفیفی را تجربه می کنند، ممکن است علایم ویروس مانند سردرد و خستگی تا چند ماه ادامه داشته باشد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیر (pandemic)  به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران درگیر ‌پاندمی ویروس کووید ۱۹ هستند.