بندرعباس - ایرنا - معاون برنامه ریزی فرماندار بندرلنگه گفت: سرانه مصرف روزانه گوشت مرغ این شهرستان به استثنای جزیره کیش بین ۸ تا ۱۰ بوده که درحال حاضر با کمبود ۵۰ درصدی آن روبه‌رو هستیم.

مراد زرهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنا به اظهار مسوولان جهاد کشاورزی ، علت کمبود مرغ کاهش تولید بر اثر شیوع بیماری آنفولانزا در مرغداری‌های شهرستان بستک است.

وی ادامه داد: درحال حاضر مرغ مورد نیاز شهرستان از استان بوشهر تامین می‌شود و از سوی دیگر با توجه به کمبود مرغ، خروج گوشت سفید و قرمز از شهرستان ممنوع اعلام شده است.

معاون فرماندار بندرلنگه خاطر نشان کرد: هشت واحد از ۱۰ واحد مرغداری این شهرستان فعال بوده که در مجموع در هر دوره ۱۶۰ هزار قطعه تولید دارند و آمادگی برای صدور مجوز جهت سرمایه گذاری جدید ایجاد واحدهای مرغداری نیز وجود دارد.

فرهنگ تولید در جامعه تقویت شود

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فلسفه جوامع روستایی تولید است، تاکید کرد: بایستی تلاش کرد این فرهنگ در جامعه تقویت و در برابر فرهنگ مصرف گرایی تقویت شود تا مشکل‌های کمتر و ثروت بیشتری ایجاد شود.

زرهی افزود: یکی از راه‌های این توسعه مشاغل خرد و خانگی است، به عنوان مثال یک بانوی خانه‌دار می‌تواند نسبت به پرورش مرغ و سایر کالاهای مورد نیاز خود اقدام کرده و مازاد آن را فروخته و کسب درآمد کند.

شهرستان بندرلنگه با ۱۵۹ هزار نفر جمعیت در غرب هرمزگان واقع شده و تا مرکز بندرعباس ۲۴۰ کیلومتر فاصله دارد.