به گزارش ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز دوشنبه در جلسه شورای اداری آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر افزود: در زمان حاضر ۲ مرکز آموزش جوارکارگاهی در شرکت کشتی سازی صدرا و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در این استان مشغول به فعالیت هستند که بنا به سیاستهای سازمان برای توانمندسازی شاغلان صنایع این مراکز در سال جاری در این استان به ۲۲ مرکز افزایش مییابد.
وی ادامه داد: برای صیانت از نیروی کار و ارتقای مهارت منابع انسانی صنایع و صنوف از طریق ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی و آموزش ضمن کار، مجوزهای مورد نظر در بخش صنایع و اتحادیهها صادر میشود.
دراهکی اضافه کرد: ارتقای مهارت تکنسینها، کارگران و کارکنان صنایع و صنوف یکی از هدفهای آموزشهای مهارتی برای توسعه و شکوفایی مهارتی کشور است و مراکز جوار کارگاهی در این ارتباط راهاندازی میشود.
وی با اشاره به راهاندازی ۱۲ مرکز جدید مدیریت مهارت و مشاوره شغلی در دانشگاههای استان بوشهر در آینده گفت: ۲ مرکز مدیرت مهارت و مشاوره شغلی در دانشگاه خلیج فارس و دانشگاه آزاد واحد خورموج راهاندازی شده که با توجه به نیاز دانشگاهها به آموزشهای مهارتی این تعداد در دانشگاههای استان به ۱۴ واحد میرسد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر بیان کرد: کشوری توانمند به لحاظ اقتصادی، نیازمند تربیت دانشجویانی است که اهل ریسک باشند و این امر نیازمند آموزش مهارت است در همین ارتباط با مشاورههای شغلی درست میتوان دانشجویان را در زمینه شغلی هدایت کرد.
وی به ایجاد مراکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی ویژه زندانیان نیز اشاره کرد و گفت: با همکاری اداره کل زندانها و اقدامات تامینی استان بوشهر امسال سه مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی در زندانهای شهرستان بوشهر و دشتی با هدف توانمندسازی زندانیان و ایجاد اشتغال پایدار راهاندازی میشود.
دراهکی با اشاره به مهارت آموزی یکهزار و ۲۰۰ مددجوی زندانهای استان بوشهر در سال گذشته اضافه کرد: این مراکز که در زمینه مهارت آموزی بر پایه نیازسنجی، استعدادیابی و مشاورههای تخصصی شغلی ویژه زندانیان زیر نظر اداره کل زندانها فعالیت میکنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر یادآور شد: با توجه به اینکه بیکاری و مشکلات اقتصادی ریشه بسیاری از مشکلات اجتماعی و جرائم است در این ارتباط برنامه ریزی برای توانمندسازی مجرمان اصلاح شده برای ورود به بازار کار و ایجاد شغلی پایدار از جمله برنامههای تعریف شده برای زندانیان است.
وی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی آموزشی امسال ۴۰ هزار نفر در بخش دولتی و خصوصی مهارتهای فنی و حرفهای را در استان بوشهر فرا میگیرند.
دراهکی گفت: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی، اشتغال مولد، توسعه پایدار و تولید بیشتر باید از مسیر مهارت عبور کرد.