به گزارش ایرنا، علیرضا شریعت روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران توضیح داد : در مجموع ٢٠٦ نفر برای به عنوان نامزد شورای اسلامی ۶ نقطه شهری شهرستان آمل ثبت نام کرده بودند که از این صلاحیت ۱۱۷ نفر تایید و ۷۵ نفر رد شد و ۱۴ نفر هم پس از ثبت نام ، از ادامه مسیر انصراف دادند.
وی بیشترین آمار داوطلبان ثبت نام شده را مربوط به شهر آمل با ۱۲۶ نفر اعلام کرد و افزود : ۱۰ نفر از کسانی که برای شورای شهر آمل داوطلب شده بودند ، انصراف دادند و ۷۴ نفر هم صلاحیتشان تایید شد.
شورای اسلامی شهر آمل دارای ۹ کرسی است.
شریعت با اظهار این که شورای اسلامی پنج شهر دیگر شهرستان آمل هم هر یک پنج کرسی دارند ، گفت : تعداد داوطلبان تایید صلاحیت شده برای شهرهای گزنک ، رینه ٦ و دابودشت ۶ نفر هستند ، برای شورای شهر بابکان ١٤ نفر و امامزاده عبدالله هم ١١ نفر تایید صلاحیت شدند.
فرماندار آمل در خصوص نحوه رد یا تایید صلاحیت افراد هم توضیح داد : برای بررسی صلاحیت افرادی که ثبت نام کردند ، از مراجع چهارگانه معرفی شده در قانون انتخابات استعلام گرفته شد و تایید یا رد صلاحیت بر اساس نتایج همین استعلام ها بوده و هیچگونه سلیقه شخصی و گرایش خاصی در این تصمیم گیری دخیل نبوده است.
وی بر برگزاری یک انتخابات سالم و بی طرف تاکید کرد و گفت : مسئولان و کارکنان دولتی در مقام و منصب خود حق هیچگونه تبلیغات برای نامزدها را ندارند و موظف هستند در این زمینه امانت دار مردم باشند.
طبق گزارش اولیه فرمانداری آمل ، در مجموع ٢ هزار و ٤٠ نفر برای ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرها و روستای این شهرستان داوطلب نامزدی شدند که حدود ۷.۵ درصدشان زن و بقیه مرد بودند.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر، روستا و تیره های عشایری روز ۲۸ خرداد همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برگزار می شود.