تهران- ایرنا- شهردار منطقه ۱۹ پایتخت از اتمام فاز اول طرح «شهر امن» در سه محله این منطقه خبر داد و گفت: طی این فاز ۴۰ نقطه ناامن و بی‌دفاع شهری شناسایی شد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹ تهران، «علی توکلی» توضیح داد: طی فاز نخست این طرح نقاط ناامن و بی دفاع شهری در منطقه با کمک زنان ساکن در محلات شناسایی و در قالب یک پروژه مطالعاتی تجمیع شد و در حال حاضر نیز مقدمات فرآیند اجرایی در حوزه کالبدی برای رفع مشکلات و تامین امنیت زنان در سه نقطه تایید شده است.

توکلی ادامه داد: فاز اجرایی طرح شهر امن در قالب اجرای اقدامات مورد نیاز در محلات عبدل آباد، اسماعیل آباد و نعمت آباد با اجرای اقداماتی همچون تامین اتاق مادر و کودک و سرویس بهداشتی، بهسازی و پیاده راه سازی و تأمین روشنایی در ضلع جنگلی بوستان مرجان، اجرای طرح مشارکتی فرهنگی هنری با استقرار المان های هنری و دیوار نگاری درکوچه شهید اژدر سرابی در دست اقدام است.

وبینار رایگان «خیابان‌هایی برای زندگی»

همزمان با روز ایمنی حمل و نقل، وبینار رایگان «خیابان‌هایی برای زندگی» در حوزه حمل و نقل شهری با تاکید بر کاهش سرعت در معابر محلی برگزار می‌شود.

در این وبینار که از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز سه‌شنبه، هفتم اردیبهشت برگزار می‌شود، «سید مناف هاشمی» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، «سعید معیدفر» جامعه‌شناس و مشاور پیشین وزارت راه و شهرسازی در امور اجتماعی و «فاطمه صادقی» مدیر انجمن زنان علیه سوانح ترافیکی (وارتا) به بیان دیدگاه‌ها و راهکارهای خود درباره ارتقای ایمنی در حمل و نقل شهری، کاهش خسارات ناشی از تصادفات، روش‌های آموزش ایمنی ترافیک و تغییر نگرش و رفتار شهروندان در رانندگی می‌پردازند.

سرپرست معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حمل و نقل و ترافیک، در تشریح جزئیات این وبینار با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی امسال پویش «خیابان‌هایی برای زندگی» را با هدف ترویج رانندگی در سرعت پایین‌تر از ۳۰کیلومتر راه‌اندازی کرده، گفت: ما همسویی و همکاری با پویش‌های مردمی در حوزه ایمنی حمل و نقل را در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی بعنوان یک الزام پایدار در نظر گرفتیم و تلاش می‌کنیم زمینه مشارکت مردم را در تحقق ایمنی و امنیت شهروندان در سفرهای درون‌شهری و خیابان‌های شهر فراهم کنیم.

عمار سعیدیان‌فر با اشاره به این‌که در زمان شیوع کرونا، دوره‌های آموزش رایگان ایمنی ترافیک در بستر فضای مجازی فراهم و با استقبال شهروندان روبرو شده است، افزود: سال گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر با شرکت در ۲۶۰۰ دوره آموزش مجازی، آموزش‌های لازم را درباره رفتارهای ایمن و غیرایمن فراگرفتند و امسال نیز برای آموزش ۵۰۰ هزار نفر برنامه‌ریزی شده است.
 
برپایه این گزارش، علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این وبینار به نشانی traffic۲۴online در فضای اینستاگرام و http://qr.io/r/MLgdqn مراجعه کنند.

پخش ۶ هزار دقیقه آموزش رادیویی مدیریت بحران برای شهروندان

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از تهیه، تولید و پخش ۶ هزار دقیقه مجله رادیویی شهر آماده با هدف اطلاع‌رسانی و آموزش به شهروندان از سوی این سازمان طی سال گذشته خبر داد.

حیدر کلهری با اعلام این خبر گفت: مجله رادیویی «شهر آماده» کاری مشترک بین رادیو تهران و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است که سال گذشته ۶ هزار دقیقه برنامه با هدف آموزش شهروندان برای مقابله با ویروس کرونا، حوادث و بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله، آتش سوزی و طوفان تهیه، تولید و پخش شد.

وی با بیان اینکه پخش این مجله رادیویی امسال نیز ادامه دارد، افزود: این مجله رادیویی در قالب چهار بسته ۵ دقیقه‌ای (در مجموع ۲۰ دقیقه) به شکل‌های مختلفی نظیر نمایش رادیویی، گزارش مردمی، مصاحبه کارشناسی، پیام‌های آموزشی، مسابقه و طنز، تولید و هر روز پخش می‌شود.

کلهری افزود: از بخش های مختلف این برنامه می توان به معرفی دستگاه ها و نهادهای مسئول مدیریت بحران، نکته ها و تجربه ها همراه با گزارش های میدانی، مباحثی از مخاطرات بلایای طبیعی و مباحث آموزشی در این زمینه اشاره کرد.

وی گفت: یکی از بخش‌های مهم این مجله رادیویی، گزارش‌های مردمی و استفاده از ظرفیت اعضای خانه‌های دوام و ایمنی در تهیه این گزارش‌هاست که آموزش‌ها، تجربیات و خاطرات خود را روایت کرده و مزیت‌های عضویت در این گروه‌های داوطلبانه را با سایر شهروندان در میان می‌گذارند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: مجله رادیویی شهر آماده» هر روز بر روی موج اف ام ۹۴ (رادیو تهران) و در زمان‌های ۸:۲۵، ۱۴:۱۵،   ۱۵:۳۵ و ۲۲:۳۰پخش می شود.

حتی یک مورد واکسیناسیون در میان مدیران شهری نداشتیم

مدیرعامل شرکت شهر سالم با اشاره به تزریق واکسن برای کارکنان بهشت زهرا و سازمان پسماند و آغاز واکسیناسیون کادر درمان شرکت شهر سالم گفت: در شهرداری تهران، سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی بیشترین مبتلایان و متوفیان کرونا را داشته‌اند.

«حمید چوبینه» در پاسخ به این سوال که تاکنون چند نفر در شهرداری تهران از مدیران و معاونان شهردار یا شورای شهری در مقابل کرونا واکسینه شده‌اند، اظهار داشت: تاکنون حتی یک مورد واکسیناسیون در این زمینه به ما گزارش نشده است.

وی افزود: واکسیناسیون کارکنان بهشت زهرا و سازمان پسماند انجام شده و از دیروز واکسیناسیون کادر درمان شرکت شهر سالم که تعدادشان حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر است نیز آغاز شد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای رسمی تاکنون ۳هزار و ۵۲ نفر در شهرداری مبتلا به کرونا شده و ۶۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند که البته آمار غیررسمی بیشتر از این تعداد است چرا که برخی از سازمان‌ها ممکن است آمار جدید مبتلایان متوفیان را به شهرداری اعلام نکرده باشند.

چوبینه بیان داشت: بر اساس آنچه که مدیران مربوطه در شهرداری تهران اعلام کردند به سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی بیشترین مبتلایان و متوفیان کرونا را داشته‌اند.

وی گفت: در صورتی که شرایط برای تامین و خرید واکسن توسط شهرداری فراهم شود قطعاً ۳۰۰ هزار نفر از خانواده شهرداری تهران را با اولویت بندی در مقابل کرونا واکسینه می‌کنیم.

آزادسازی ٣٠ هزار متر زمین در شهرک گلستان

شهردار منطقه ۲۲ اعلام کرد: ۲ قطعه زمین در مجموع به مساحت ۳۰ هزار متر مربع از دست افراد سودجو توسط شهرداری منطقه آزاد سازی شد.

«مرتضی رحمان زاده» در این باره گفت: بامداد یکشنبه ۵ اردیبهشت ماه متوجه شدیم افرادی سودجو که خود را از اعضای تعاونی مسکن معرفی کرده بودند، در حال اجرای فنس کشی (با قطعات پیش ساخته بتنی و فلزی و فنس فلزی) در محدوده ناحیه ۶ در خیابان قائم در شهرک گلستان هستند که با توجه به حضور و اقدامات به موقع از سوی شهرداری منطقه ۲۲ و «اداره املاک و حقوقی و معاونت شهرسازی در دادسرای ناحیه ۵ »، دادستان ناحیه ۵ با بررسی کلیه اسناد اقدام به صدور دستور توقف از ادامه عملیات فنس کشی کرد که در نتیجه در ساعت ۱۳ همان روز فنس ها جمع آوری و تمامی زمین های تحت تصرف آزاد شد.

وی افزود: این فنس کشی در دو قطعه زمین در منطقه ۲۲ در مجموع به مساحت ۳۰ هزار متر مربع، که زمین اول بخشی از پلاک ثبتی ۲۰۸۴ و زمین دوم بخشی از پلاک ثبتی ۲۰۸۷/۲ در حال انجام بود.

رحمان زاده در پایان ضمن تشکر و قدردانی  از دادستان ناحیه ۵، سرکلانتر غرب تهران و کلانتری های منطقه ۲۲ تاکید کرد: این پرونده ها از جمله مهمترین پرونده های حقوقی شهرداری تهران محسوب می شود که با تلاش‌ همکاران مجموعه حقوقی شهرداری از تضییع حقوق عمومی و دست‌ درازی اموال شهرداری جلوگیری شد.

رمپ دسترسی بزرگراه‌ بروجردی به آزادگان‌ آماده افتتاح است

شهردار منطقه ۱۸ اعلام کرد:‌ رمپ (شیب جاده ای) دسترسی بزرگراه ۷۶ متری شهید بروجردی به بزرگراه آزادگان، مراحل پایانی احداث را سپری و بزودی افتتاح و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

«سیدمحمد فیاض» در حاشیه بازدید از روند احداث پروژه  های عمران شهری، ضمن تقدیر از عوامل احداث این رمپ ورودی و ابراز خرسندی از رفع موانع موجود در مسیر اجرای آن با هماهنگی دستگاه های مربوط اظهار داشت : این رمپ دسترسی بطول ۶۸۰ متر و عرض ۱۱ متر می تواند نقش مهمی را در کاهش بار ترافیک این محدوده ایفا و دسترسی وسائط نقلیه را به بزرگراه آزادگان آسانتر نماید.

وی ادامه داد : رمپ دسترسی بزرگراه شهید بروجردی به بزرگراه آزادگان با اجرای عملیات خاکبرداری، زیرسازی، لوله گذاری، اجرای کانیو، انهار سرپوشیده و روباز، جداول، روکش آسفالت، کاشت فضای سبز، خط کشی محوری، جانمایی علائم ترافیکی و تأمین روشنایی و با صرف هزینه ای بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال آماده بهره برداری و رفتن به زیر بار ترافیک است.

فیاض همچنین در بخش دیگری از سخنان خویش پیرامون دیگر طرحها و پروژه های عمران شهری در دست اجرای این منطقه نیز یاد آور شد : پروژه های بوستان دوچرخه، باند کندروی شرقی بلوار ۴۵ متری بهار نیز هم اکنون مراحل پایانی احداث خویش را سپری و بزودی افتتاح و در اختیار شهروندان قرار خواهند گرفت.

به گفته این مقام مسئول، بوستان دوچرخه به مساحت ۴۵ هزار متر مربع واقع در محله ولیعصر جنوبی بعنوان یکی از ابتکارات نوین مدیریت شهری پس از اجرای عملیات بتن غلطکی، جداول، آسفالت، کفپوش، زیرسازی، احداث پیست دوچرخه، کاشت فضای سبز و جانمائی المانهای شهری، مراحل پایانی تکمیل را سپری و برای احداث آن نیز هزینه ای بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال صرف شده است.

شهردار منطقه ۱۸ همچنین از پروژه احداث باند کندرو شرقی بلوار ۴۵ متری بهار نیز بطول ۳۵۵ متر مربع و عرض ۸.۵ متر مربع نیز بعنوان یکی دیگر از اقدامات مدیریت شهری منطقه نام برد که فازهای سنگ ریزی، بتن ریزی، اجرای کانیو، تک جدول، لوله گذاری به قطر ۱۴۰۰ میلی متر، خاکبرداری و پیاده روسازی و همچنین باند دوچرخه را پشت سر گذاشته و با صرف هزینه ای معادل ۶۰ میلیارد ریال بزودی تکمیل می شود.

وی در پایان با تأکید بر لزوم اجرای پروژه های شهروند محور خاطر نشان ساخت:  امروز ما نیازمند اطلاع رسانی گسترده میان شهروندان هستیم و آنها باید بدانند پروژه های ماشین محور سنوات گذشته، در دوره مدیریت شهری فعلی به پروژه های انسان محور مبدل و در واقع تعالی شأن انسانی در حوزه مدیریت شهری را در اولویت کار قرار داده ایم.