نجم الدین فریدونی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هماکنون چهار ایستگاه آتشنشانی شهری در شهرهای قشم، درگهان، طبل و سوزا با تعداد ۱۳ خودرو فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: همچنین روستاهای توریان، کوشه، رَمکان، زیرانگ، لافت، کووهیی، سَلَخ و جزیره هنگام نیز هر کدام دارای یک خودروی آتشنشانی هستند.
رییس آتشنشانی و خدمات ایمنی منطقه آزاد قشم تصریح کرد: فرودگاه، شرکتهای نفت، تولید برق، گاز و پالایشگاههای قشم نیز هرکدام به صورت مستقل خودروهای آتشنشانی فعال دارند.
وی از بازسازی یک خودرو آتشنشانی در اصفهان خبر داد و اظهار کرد: هفت خودروی وارد شده از ژاپن با تمامی تجهیزات و امکانات حفاظت فردی و اطفایی تهیه شده است و پس از بازسازی و نوسازی به ناوگان آتشنشانی جزیره قشم اضافه میشوند.
فریدونی افزود: شهر قشم دارای یک ایستگاه، هفت خودرو و ۲۸ آتشنشان عملیاتی است که سالیانه بیش از یکهزار عملیات امداد و نجات انجام میدهد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.