ابراهیم نصری روز سه شنبه در مراسم افتتاح ویدیوکنفرانسی آغاز اجرای این طرح افزود: علاوه بر چهار جاده در استانهای اصفهان و مرکزی، ۲ محور چناران- قوچان - فاروج و نیشابور - سبزوار - کاهک محل اجرای پایلوت طرح کاهش تصادفات در خراسان رضوی هستند.
وی گفت: پس از اجرای برنامه های آموزشی، جمع آوری و تحلیل داده های ترافیکی و سرعت در این ۲ محور در دستور کار قرار می گیرد و پس از این موارد، مرحله اجرا در قالب اعمال قانون، اقدامات مهندسی و بازاریابی اجتماعی به اجرا درمیآید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: این طرح مشاور بین المللی داشته و از سوی سازمان بهداشت جهانی در کشور اجرا می شود.
نصری به رابطه مستقیم کاهش سرعت و کاهش تصادفات اشاره کرد و افزود: ایجاد حفاظ و علائم جاده ای در قالب اقدامات مهندسی، اعمال قانون متخلفان با ارسال سریع پیامک و اعمال قانون متخلفان تکراری در بخش اعمال قانون و اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی در خصوص تصادفات به عنوان بازاریابی اجتماعی در قالب کاهش سرعت توسط متولیان جاده ای اجرا می شود و نتایج طرح به سایر استانها تعمیم داده خواهد شد.
خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته در جایگاه دوم کشور از نظر طول راهها قرار دارد.